Close
Nagyon úgy tűnik, hogy ebbe az országba percek alatt bele lehet szeretni

Nagyon úgy tűnik, hogy ebbe az országba percek alatt bele lehet szeretni

Bulgária felé halad Tóth Péter és barátnője, akikről még novemberben írtunk először itt, a Roadsteren. A pár lakóautóval vágott neki a világnak, és ha minden jól megy, még hosszú ideig tart majd az utazásuk. 

Továbbra is úton vannak a Balkánon, immáron lassan fél éve. Éppen Macedónia útjait koptatják, és ezen a héten belépnek Bulgáriába; az lesz az ötödik ország, amit a nem mindennapi túrájuk során komolyabban feltérképeznek a térségben.

Bovilla-tó
Butrint

“Albániában több mint két hónapot töltöttünk, és bejártuk szinte az egész országot. Az ismert látványosságokon túl olyan helyekre jutottunk el, amiket sokszor a helyiek sem ismertek. Párom, Cili teljesen beleszeretett az országba, és azt hiszem, elmondhatjuk, hogy utazóként kimaxoltuk Albániát” – meséli Tóth Péter, majd átadja a szót a YouTube-ra feltötlött közel négyperces videójuknak, amely tökéletesen összefoglalja újdonsült kedvenc országukban töltött napjaikat.

Péterről és Ciliről egyébként sokat cikkezett a helyi média,  videójukat még az albán hírügynökség is bemutatta.

Osum-kanyon
Dhermi és a Valbone-vízesés
Shkoder

Kalandjaikat itt lehet követni:

Ha netán veszélyes útszakaszt keresel, ezeket ajánljuk, ha viszont inkább szépeket, akkor ezt : az Atlanti-óceán útja képes feltárni előttünk Norvégia minden szépségét, hiszen gyönyörű tengerparti tájakról indulva, változatos szigeteken keresztül vezet el a csupasz sziklákig, ahol megcsodálhatjuk a naplementét. Nem véletlenül tartják sokan a világ legszebb útszakaszának.

(Fotók: Tóth Péter, Fazekas Cecília)

FOLYTASD EZZEL
Ilyen változatos programokkal vár idén is az osztrák tél
Ez a magával ragadó sziget tűnt fel a legutóbbi James Bond-filmben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom