Close
Sokaknak nem tetszik, amit ez az utaskísérő-szakszervezet javasol

Sokaknak nem tetszik, amit ez az utaskísérő-szakszervezet javasol

A maszkviselési kötelezettség megszűnése után úgy tűnik, újabb problémával szembesülnek a légitársaságok.

Az American Airlines két év szünet után a hetekben kezdett újra alkoholos italokat felszolgálni a gépein, miután más légitársaságokkal együtt 2020 márciusában felfüggesztette az ételek és italok fedélzeti árusítását. Az átmenet azonban úgy tűnik, nem egészen gördülékeny.

A társaság utaskísérőinek szakszervezete azt kéri, hogy vezessenek be korlátozást, vagyis

két italban maximalizálják a rendelhető italmennyiséget

legalábbis a turistaosztályon. Attól tartanak ugyanis, hogy az esetenkénti erőszakos viselkedés nem szűnik meg a maszk kivezetésével, viszont az alkohollimit egy plusz biztosítékot jelentene ahhoz, hogy az utasok ne váljanak agresszívvé.

Több légiutaskísérő azonban nem ért egyet a javaslattal, mondván, hogy ezzel leginkább a jó magaviseletű utasokat büntetnék, és jobb lenne az a megoldás, hogy a már túl sokat ivott utasnak egyszerűen csak nem szolgálnak fel több pohárral.

Ráadásul, mint mondják, aki már úgy száll fel a gépre, hogy ivott előtte, annak akár plusz egy pohár is túl sok lehet.

Rövid repülési illemtanunkból kiderül, mit ildomos tenni és mit nem a fedélzeten, itt pedig arról írtunk, hogy milyen szabályokat ajánlott betartani a repülőgépek első osztályán.

(Forrás: Condé Nast Traveler, NBC News, képek: Unsplash, Getty Images)

 

 

korlátozás | alkoholfogyasztás | american airlines | szakszervezet | alkohol

FOLYTASD EZZEL

Törölköző- és fürdőzőtilalom: Amalfi után újabb olasz strandok vezetnek be korlátozásokat

Ezek az ingyenes városnéző túrák garantáltan megdobogtatják a sorozatrajongók szívét

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom