Close
Sokaknak nem tetszik, amit ez az utaskísérő-szakszervezet javasol

Sokaknak nem tetszik, amit ez az utaskísérő-szakszervezet javasol

A maszkviselési kötelezettség megszűnése után úgy tűnik, újabb problémával szembesülnek a légitársaságok.

Az American Airlines két év szünet után a hetekben kezdett újra alkoholos italokat felszolgálni a gépein, miután más légitársaságokkal együtt 2020 márciusában felfüggesztette az ételek és italok fedélzeti árusítását. Az átmenet azonban úgy tűnik, nem egészen gördülékeny.

A társaság utaskísérőinek szakszervezete azt kéri, hogy vezessenek be korlátozást, vagyis

két italban maximalizálják a rendelhető italmennyiséget

legalábbis a turistaosztályon. Attól tartanak ugyanis, hogy az esetenkénti erőszakos viselkedés nem szűnik meg a maszk kivezetésével, viszont az alkohollimit egy plusz biztosítékot jelentene ahhoz, hogy az utasok ne váljanak agresszívvé.

Több légiutaskísérő azonban nem ért egyet a javaslattal, mondván, hogy ezzel leginkább a jó magaviseletű utasokat büntetnék, és jobb lenne az a megoldás, hogy a már túl sokat ivott utasnak egyszerűen csak nem szolgálnak fel több pohárral.

Ráadásul, mint mondják, aki már úgy száll fel a gépre, hogy ivott előtte, annak akár plusz egy pohár is túl sok lehet.

Rövid repülési illemtanunkból kiderül, mit ildomos tenni és mit nem a fedélzeten, itt pedig arról írtunk, hogy milyen szabályokat ajánlott betartani a repülőgépek első osztályán.

(Forrás: Condé Nast Traveler, NBC News, képek: Unsplash, Getty Images)

 

 

alkoholfogyasztás | alkohol | american airlines | korlátozás | szakszervezet

FOLYTASD EZZEL

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Ha nem akarnak késni, csak kevesebb jegyet adhatnak el ezeken a vonatokon

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram