Close
Ez a lakás minden bizonnyal az egyik legszokatlanabb szállás az Airbnb-n

Ez a lakás minden bizonnyal az egyik legszokatlanabb szállás az Airbnb-n

Számos nem mindennapi ingatlant találhatunk az Airbnb kínálatában, de ennek az amszterdami darunak biztos helye lenne a furcsaságok top tízes listáján.

A nemes egyszerűsséggel csak The Crane, vagyis A Daru néven szereplő ingatlan a KNSM mesterséges szigeten található, amelyet a Koninklijke Nederlandsche Stoomboot-Maatschappij hajózási társaságról neveztek el, amikor ez a hely még Amszterdam egyik legforgalmasabb ipari területe volt.

Manapság leginkább kreatív központként ismert, rövid sétatára a Nemzeti Tengerészeti Múzeumtól, a Hortus Botanicus-tól, valamint az Oost környéki bároktól és éttermektől.

Az IJ folyóra néző szerkezetben meglepően tágas lakótér található három emeleten, ahol két ember több mint kényelmesen elfér.

A vendégeket hálószoba, fürdőszoba, konyha, ebédlő és nappali rész, wi-fi, légkondi és tévé várja, szóval minden megvan itt, amit egy szállástól általában elvárunk, igaz mindezért nem keveset, háromszázötven fontot, vagyis körülbelül 160 ezer forintot kell fizetnünk éjszakánként.

Ha Amszterdamban jársz, érdemes felkutatnod Európa legjobb kínai ételét és a város első 3D-nyomtatott hídját.

(Forrás: TimeOut, képek: Airbnb)

airbnb | thecrane | Amszterdam | szállás

FOLYTASD EZZEL

Öt világvégi táj, amiről nehéz elhinni, hogy a valóságban is létezik

Hamarosan újra az eredeti, egzotikus útvonalán suhan az Orient Expressz

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom