Close
Ez a lakás minden bizonnyal az egyik legszokatlanabb szállás az Airbnb-n

Ez a lakás minden bizonnyal az egyik legszokatlanabb szállás az Airbnb-n

Számos nem mindennapi ingatlant találhatunk az Airbnb kínálatában, de ennek az amszterdami darunak biztos helye lenne a furcsaságok top tízes listáján.

A nemes egyszerűsséggel csak The Crane, vagyis A Daru néven szereplő ingatlan a KNSM mesterséges szigeten található, amelyet a Koninklijke Nederlandsche Stoomboot-Maatschappij hajózási társaságról neveztek el, amikor ez a hely még Amszterdam egyik legforgalmasabb ipari területe volt.

Manapság leginkább kreatív központként ismert, rövid sétatára a Nemzeti Tengerészeti Múzeumtól, a Hortus Botanicus-tól, valamint az Oost környéki bároktól és éttermektől.

Az IJ folyóra néző szerkezetben meglepően tágas lakótér található három emeleten, ahol két ember több mint kényelmesen elfér.

A vendégeket hálószoba, fürdőszoba, konyha, ebédlő és nappali rész, wi-fi, légkondi és tévé várja, szóval minden megvan itt, amit egy szállástól általában elvárunk, igaz mindezért nem keveset, háromszázötven fontot, vagyis körülbelül 160 ezer forintot kell fizetnünk éjszakánként.

Ha Amszterdamban jársz, érdemes felkutatnod Európa legjobb kínai ételét és a város első 3D-nyomtatott hídját.

(Forrás: TimeOut, képek: Airbnb)

thecrane | szállás | Amszterdam | airbnb

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, milyen fura kéréseket kapnak az első osztályon utazóktól

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram