Close
Az egész világra érvényes tiltásról döntött az Airbnb

Az egész világra érvényes tiltásról döntött az Airbnb

Vége a bulinak.

Eddig is jó néhány országban szabályozta az Airbnb a rövidtávú lakáskiadást, ide tartozott például, hogy Spanyolországban, Franciaországban és Angliában azok a 25 éven aluliak, akik nem tudnak három pozitív értékelést felmutatni, nem bérelhettek ki házat vagy lakást ezekben az országokban.

Minderre azért volt szükség, hogy minél kevesebb engedély nélküli házibuli szerveződjön, hiszen pandémia idején óriási egészségügyi kockázattal járnak az ilyen jellegű rendezvények.

Ennek mostantól vége: az Airbnb az egész világon betiltotta a kiadható lakásokban a privát partikat.

A tiltás valamennyi jövőbeli foglalásra érvényes és határozatlan ideig érvényben marad. Az új policy magában foglalja az egyszerre elszállásolhatók számának maximalizálását is, amit tizenhat főben jelöltek meg. Az Airbnb továbbá frissítette a keresésre vonatkozó szűrőket az oldalán és eltávolította az “eseménybarát”, valamint a “bulik és rendevzények engedélyezettek” címkéket.

A társaság közleményéből kiderül még, hogy az Airbnb-n szereplő lakások hetvenhárom százaléka eddig is tiltotta a házibulizást.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: CNN, fotók: Pixabay, Unsplash)

lakáskiadás | tiltás | házibuli | airbnb | buli

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram