Close
Az egész világra érvényes tiltásról döntött az Airbnb

Az egész világra érvényes tiltásról döntött az Airbnb

Vége a bulinak.

Eddig is jó néhány országban szabályozta az Airbnb a rövidtávú lakáskiadást, ide tartozott például, hogy Spanyolországban, Franciaországban és Angliában azok a 25 éven aluliak, akik nem tudnak három pozitív értékelést felmutatni, nem bérelhettek ki házat vagy lakást ezekben az országokban.

Minderre azért volt szükség, hogy minél kevesebb engedély nélküli házibuli szerveződjön, hiszen pandémia idején óriási egészségügyi kockázattal járnak az ilyen jellegű rendezvények.

Ennek mostantól vége: az Airbnb az egész világon betiltotta a kiadható lakásokban a privát partikat.

A tiltás valamennyi jövőbeli foglalásra érvényes és határozatlan ideig érvényben marad. Az új policy magában foglalja az egyszerre elszállásolhatók számának maximalizálását is, amit tizenhat főben jelöltek meg. Az Airbnb továbbá frissítette a keresésre vonatkozó szűrőket az oldalán és eltávolította az “eseménybarát”, valamint a “bulik és rendevzények engedélyezettek” címkéket.

A társaság közleményéből kiderül még, hogy az Airbnb-n szereplő lakások hetvenhárom százaléka eddig is tiltotta a házibulizást.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: CNN, fotók: Pixabay, Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom