Az év egyik legmeglepőbb nyitása történt Budán

Miközben mindenki bezár, van, aki most kezd új projektbe.

Korábban már mi is összeszedtük, melyek voltak azok az éttermek, amelyek éppen megnyitottak, vagy éppen nyitni készültek volna, amikor a korlátozások miatt kénytelenek voltak változtatni a terveiken. Vannak azonban, akiknek a pandémia sem veszi el a vállalkozókedvét, és ilyenkor nyitnak egy új helyet. Mit egyet? Hármat!

Ez a bizonyos valaki Kovács Kristóf, a Déryné tulajdonosa, aki három egységből álló miniláncot nyit. Az első Zsebi a Bartók Béla körúton meg is nyitott, mi már láttuk, hogy a Pozsonyi úton is dolgoznak egy üzlethelyiségen, a harmadik pedig a Fashion Streeten fog megnyílni. Mindez azért is meglepő, mert a Déryné nyáron esett át egy teljes felújításon, továbbá a bezárásokra reagálva építettek az étterem elé egy hüttét, vagyis a vezetőség biztosan nem unatkozott az elmúlt időszakban.

A Zsebi egy klasszikus francia pékség a Dérynét is jellemző magas minőséggel és páneurópai esztétikával. Hogy mit is tud Zsebi, azt idézzük a tulajdonostól.

"Babka, bejgli, croissant, helyben sült pastel de nata, sajtos rudak, kenyér, és persze espresso, zene és rengeteg jókedv. Szerelemprojekt."

Sok sikert kívánunk Zsebinek, aki arra jár, mindenképpen adjon neki egy esélyt!

pastel de nata | zsebi | kovács kristóf | pékség | déryné

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom