Close
Kényezteti a fület a Bang & Olufsen vezeték nélküli fülhallgatója

Kényezteti a fület a Bang & Olufsen vezeték nélküli fülhallgatója

Ha nem szeretnének lemondani a hangzásról és a dizájnról a vezeték nélküli szabadság érdekében, akkor a Beoplay E8-at, a Bang & Olufsen új fülhallgatóját nekünk álmodták meg.

Az eszközbe épített intuitív érintésvezérlés teljes körű irányítást biztosít a zene, a hívások és a hangutasítások felett.

Bang & Olufsen első igazán vezeték nélküli fülhallgatója, a Beoplay E8 2.0 elődjének továbbfejlesztett változata, melynek nemcsak dizájnja lett kifinomultabb, de olyan új funkciókat is kapott, amiket a Bang & Olufsen-hívek kértek:

  • új, formatervezett, exkluzív kialakítású prémium bőr töltőtok, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Elegendő a Beoplay E8 2.0 tokját csupán a töltőpadra helyezni, és máris elindul a töltés
  • a vezeték nélküli töltőtok három teljes feltöltést biztosít, amely a korábbi tizenkét óra helyett akár tizenhat órás lejátszási időt jelent, ami akár egynapnyi zenehallgatáshoz elegendő. A töltés állapotát a ház elején lévő LED-fény jelzi, a ház hátoldalán található három LED pedig a még elérhető teljes töltések számát mutatja
  • a töltőtokban a fülhallgatót (a színtől függően szimpla vagy dupla) gyönyörű, csiszolt eloxált alumíniumból készült berakás veszi körül
  • a vezeték nélküli töltőtok USB-C csatlakozóval van ellátva arra az esetre, ha a fülhallgatót kábellel szeretnénk feltölteni.

Bemutatkozik a Bang & Olufsen vezeték nélküli töltőpad

A töltéshez a Bang & Olufsen bemutatta új, a Beoplay E8 2.0 használatához fejlesztett vezeték nélküli töltőpadját is.

A töltőpad csiszolt alumíniumból és a marhabőrből készült, ezért az eszköz időtálló és tartós.

A vezeték nélküli töltőpad a Beoplay E8 2.0 mellett okostelefonok töltésére is alkalmas, támogatja az általános (5 W) és a gyorstöltés (10 W) funkciókat.

Vezeték nélküli töltés a korábbi E8 tulajdonosoknak is

Mivel az eredeti Beoplay E8 fülhallgató is remekül illeszkedik az új vezeték nélküli töltőtokba, a Beoplay E8 korábbi tulajdonosai is élvezhetik a vezeték nélküli töltés előnyeit. Az új töltőtok külön is kapható, valamint a bal és a jobb fülhallgató önállóan is megvásárolható.

 Eredeti Bang & Olufsen hangzás

A Beoplay E8-hoz hasonlóan az új fülhallgatókat is a Bang & Olufsen hangmérnökei tervezték a testes és pontos hangzás érdekében.

Mindegyik E8 2.0 fülhallgatóban megtalálható egy 5,7 mm-es dinamikus hangszóró, egy kis elektromágneses átalakító, NFMI technológia (Near Field Magnetic Induction) és egy Bluetooth 4.2 chip digitális hangfeldolgozással, amely lehetővé teszi a hangolást a zene megszakítása nélkül.

A hangminőségét az Android és az iPhone készülékekre letölthető Bang & Olufsen alkalmazásban mi magunk is beállíthatjuk.

A Beoplay E8 2.0 dobozában egy prémium, bőr, vezeték nélküli töltőtokkal, öt füldugóval és USB-C töltőkábellel elérhető. A fülhallgató fekete, indigó, natúr és mészkő színekben kapható február 14-től, 117 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A külön megvásárolható Beoplay E8 2.0 bal és jobb fülhallgatók százhuszonöt eurós áron, a vezeték nélküli töltőtok pedig kétszáz eurós ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg. Valamennyi kiegészítő 2019 áprilisától lesz elérhető.

(Fotók: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen | töltő | fülhallgató | Beoplay E8 | wireless

FOLYTASD EZZEL

Ukrán kérésre a technológiai milliárdos is beszáll a háborúba

Ezzel a magyar alkalmazással bármikor lemehetsz alfába

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram