Ennek a hírnek nagyon fog örülni minden síelő

Sípályák zárvatartására kínál új szemléletű, teljesen digitális, blockchain alapú biztosítási megoldást az Aegon Biztosító. A sípálya-biztosítás nem csupán baleset esetén fizet, hanem minden olyan esetben, amikor a síliftek nem működnek, és egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan tudunk síelni.

Egyre többen magyar síel, 2016-ban például már több mint félmillióan hódoltak a téli sportnak. A síelők kilencven százaléka hazánk domborzati és időjárási sajátosságai miatt külföldön síel, a legtöbben Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Franciaország és Olaszország pályáit keresik fel.

Évente 350 ezer utazást szerveznek a magyarok síelési céllal. Az öt legnépszerűbb síelős célországban érhető el az Aegon legújabb biztosítása, amely akkor fizet, ha az utazó által megadott sírégióban a felvonók fele, harmada vagy száz százaléka egy adott napon zárva tart.

Ezekben az esetekben öt-, tíz- vagy tizenötezer forintot térít meg a biztosító, szerződésenként egységesen maximum negyvenezer forintot.

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az időjárás vagy a felvonók műszaki hibája miatt használhatatlan egy adott sípálya, hiszen a sízők számára az utazás és a szállás költségeit senki nem téríti vissza. A sípálya-biztosítás nem csupán enyhít ezen a kockázaton, hanem a legtöbb esetben a biztosítótól tudja meg, hogy nem működnek a felvonók, hiszen erről a rendszer automatikusan értesül és értesítést küld a biztosítottnak.

Amennyiben a szerződéskötés során megadja számlaszámát a biztosított, a kárösszeg folyósítása automatikus, tehát az élő szerződés esetén sem kárbejelentésre, sem adminisztrációra nincs szükség. A biztosítás csak online köthető meg. 

Ez is érdekelhet:

Ilyen életed sípályája egy vulkánnal a háttérben

Ajánlunk öt nagyszerű síterepet Észak- és Dél-Amerikából, no meg olyan, nem szokványos területekről, mint Dél-Korea vagy Japán. 

(Fotók: Unsplash)

| aegon | fizet | biztosítás | kockázat

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom