Close
Tavasztól erre az új úti célra repülhetünk Budapestről

Tavasztól erre az új úti célra repülhetünk Budapestről

Észak-Írország fővárosába, Belfastba utazhatunk március 27-től.

A foglalási rendszerek szerint a Ryanair járatai hetente két alkalommal, hétfőnként és csütörtökönként repülnek Budapest és Belfast között. A hét elején reggel 6:30-kor szállnak fel Budapestről és 8 óra 35-kor érkeznek meg Belfastba, ahonnan 9 órakor indulnak vissza a magyar fővárosba és 12:55-kor szállnak le, míg csütörtökönként 10 perccel később közlekednek.

A járatok jelenleg a jövő nyári menetrend végéig, 2023. október 30-ig foglalhatók.

Az ír fapados négy új útvonalat jelentett be Belfastból, Budapest mellett Cardiff, Palma de Mallorca és Valencia válik elérhetővé jövő tavasztól szintén heti 2-2 járattal.

A légitársaság annak ellenére indít új útvonalat Budapestről, hogy Michael O’Leary, a Ryanair-csoport vezérigazgatója szeptember közepén Budapesten tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: nincs arra esély, hogy a Ryanair terjeszkedjen Magyarországon, amíg az extraprofit-adó érvényben van, és közölte, nyolc itteni útvonalát megszünteti, hét továbbin pedig ritkábban közlekedik a cég.

A Ryanair idén az egyik legmegbízhatóbb légitársaság lett, legalábbis Nagy-Britanniában.

(Forrás: Airportal, képek: Getty Images)

járat | belfast | repülés | Ryanair | budapest

FOLYTASD EZZEL

Ha nem akarnak késni, csak kevesebb jegyet adhatnak el ezeken a vonatokon

Ezek a világ leginkább túlértékelt városai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram