Close
Csak a beszállásnál vették észre, hogy Budapest helyett Bukarestbe vettek jegyet

Csak a beszállásnál vették észre, hogy Budapest helyett Bukarestbe vettek jegyet

Tudjuk, hogy a tőlünk távol élő külföldiek gyakran keverik össze a magyar és a román fővárost, ennek azonban többnyire nem lesz kézzelfogható következménye. Nem úgy, mint most.

Két ausztrál turista, Ben Kennedy és Sophie Alice úgy döntöttek, eltöltenek néhány kellemes napot Budapesten. Azonban, amikor a beszálláshoz álltak sorba, észrevették, hogy nem oda szól a jegyük. Hanem mintegy 650 kilométerrel odébb.

@sophealice They sound similar right 😂 #budapest #bucharest #romania #ryanair #airport #travel #bestfriends #viral #fyp #fypシ #surprisingyourbff ♬ original sound – Cosmic Sporting Dogs

Sophie Alice a TikTokon mesélte el a kalandjaikat, ami azzal kezdődött, hogy Kennedy meglepte őket a jegyekkel, de akkor még egyikükben sem tudatosult, hogy meglepetés utazásra indulnak.

Ha már így alakult, felszálltak a Bukarestbe tartó gépre, és elhatározták, hogy ez az apró baki nem fogja tönkretenni a vakációjukat.

Így aztán kirándulgattak Romániában, megnéztek más városokat is, koncertre mentek, és még a híres törcsvári kastélyról is posztoltak.

A szomszédaink mostanában egyébként is népszerű úti célnak számítanak az ott forgatott Wednesday című sorozat miatt, aki pedig Budapestet és Bukarestet is megnézné, annak sem kell aggódnia.

(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images)

repülés | budapest | repülőjegy | bukarest

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram