Close
Nem mindennapi pezsgősüvegtartót készített a Bugatti

Nem mindennapi pezsgősüvegtartót készített a Bugatti

Ismét összefogott a Bugatti és a Champagne Carbon, hogy a saját szakterületükön szerzett tapasztalatukkal egy igazán különleges, teljesen személyre szabott pezsgősüvegtartót készítsenek el, amiből csak egyetlen egy példány létezik.

Már a helyszín is különleges volt, ahol leleplezték a Bugatti legújabb termékét, a The Londoner ugyanis a világ első „szuper-butik-rezidenciájának” nevezi magát. Ide hívták meg a Bugatti legtehetősebb ügyfeleit, hogy ezúttal ne egy szuperautót, hanem egy azok által ihletett terméket leplezzenek le nekik.

A La Bouteille Noire névre keresztelt különlegesség egy pezsgősüveg tárolására készült szekrényke,

aminek a nevéhez hasonlóan a stílusát is a La Voiture Noire ihlette. A világ legdrágább szuperautójához hasonlóan egyetlen példányban készült az üvegtartó is, amire a Bugatti különleges eseményén lehetett licitálni.

Mint minden Bugatti, úgy a La Bouteille Noire is teljes egészében a vásárló ízlésére szabható, ezért a szerencsés licitáló kívánságára a márka dizájnigazgatója, Achim Anscheidt tovább alakítja majd az üvegtartót. A La Voiture Noire mintájára a pezsgősüvegtartót is

a legendás Type 57 SC Atlantic stílusa ihlette, ahhoz hasonlóan csupa fekete színű.

A termék elkészítésére több mint 150 órát fordítottak,

az autóformájú burkolatot összesen 314 különálló szénszálas lapból készítették el,

pontosan olyan elemekből, amelyeket a Bugatti szuperautóihoz is használnak. A burkolat kiváló szigetelést nyújt, a hideg levegőt pedig 14 csúcskategóriás ventilátor keringeti a pezsgőhűtő belsejében.

Rozsdamentes acél gombot megnyomva tárul fel a La Bouteille Noire belseje, amellyel egyszerre a pezsgősüveg nyaka is finoman kiemelkedik. Az élénkvörös megvilágítás éppen olyan, mint a La Voiture Noire hátsó lámpája, és a Havanna barna bőr belső is megegyezik azzal, amivel a ritka szuperautót kárpitozták.

A luxus kellékei

Gyakran kísérik luxuscikkek a világ legdrágább autóit, ilyen például a Rolls-Royce whisky- és szivarkínáló ládácskája, amivel új szintre lehet emelni a vendéglátást. A Bugatti sem először fogott össze luxustermékek gyártójával, a szuperautók csomagtartójába például olasz mesterek készítik a méretre szabott bőrtáskákat.

karbon | Bugatti La Voiture Noire | bugatti | pezsgő

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram