Close
Nem mindennapi pezsgősüvegtartót készített a Bugatti

Nem mindennapi pezsgősüvegtartót készített a Bugatti

Ismét összefogott a Bugatti és a Champagne Carbon, hogy a saját szakterületükön szerzett tapasztalatukkal egy igazán különleges, teljesen személyre szabott pezsgősüvegtartót készítsenek el, amiből csak egyetlen egy példány létezik.

Már a helyszín is különleges volt, ahol leleplezték a Bugatti legújabb termékét, a The Londoner ugyanis a világ első „szuper-butik-rezidenciájának” nevezi magát. Ide hívták meg a Bugatti legtehetősebb ügyfeleit, hogy ezúttal ne egy szuperautót, hanem egy azok által ihletett terméket leplezzenek le nekik.

A La Bouteille Noire névre keresztelt különlegesség egy pezsgősüveg tárolására készült szekrényke,

aminek a nevéhez hasonlóan a stílusát is a La Voiture Noire ihlette. A világ legdrágább szuperautójához hasonlóan egyetlen példányban készült az üvegtartó is, amire a Bugatti különleges eseményén lehetett licitálni.

Mint minden Bugatti, úgy a La Bouteille Noire is teljes egészében a vásárló ízlésére szabható, ezért a szerencsés licitáló kívánságára a márka dizájnigazgatója, Achim Anscheidt tovább alakítja majd az üvegtartót. A La Voiture Noire mintájára a pezsgősüvegtartót is

a legendás Type 57 SC Atlantic stílusa ihlette, ahhoz hasonlóan csupa fekete színű.

A termék elkészítésére több mint 150 órát fordítottak,

az autóformájú burkolatot összesen 314 különálló szénszálas lapból készítették el,

pontosan olyan elemekből, amelyeket a Bugatti szuperautóihoz is használnak. A burkolat kiváló szigetelést nyújt, a hideg levegőt pedig 14 csúcskategóriás ventilátor keringeti a pezsgőhűtő belsejében.

Rozsdamentes acél gombot megnyomva tárul fel a La Bouteille Noire belseje, amellyel egyszerre a pezsgősüveg nyaka is finoman kiemelkedik. Az élénkvörös megvilágítás éppen olyan, mint a La Voiture Noire hátsó lámpája, és a Havanna barna bőr belső is megegyezik azzal, amivel a ritka szuperautót kárpitozták.

A luxus kellékei

Gyakran kísérik luxuscikkek a világ legdrágább autóit, ilyen például a Rolls-Royce whisky- és szivarkínáló ládácskája, amivel új szintre lehet emelni a vendéglátást. A Bugatti sem először fogott össze luxustermékek gyártójával, a szuperautók csomagtartójába például olasz mesterek készítik a méretre szabott bőrtáskákat.

FOLYTASD EZZEL
Monte-Carlo ihlette ezt a cseh autóremeket
Az öt legdrágábban eladott autó az elmúlt évből
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom