Close
Alighanem minden idők legjobb San Franciscó-i panorámája jár ezekhez a lakásokhoz

Alighanem minden idők legjobb San Franciscó-i panorámája jár ezekhez a lakásokhoz

Költözhetnek a lakók San Francisco egészen furcsa formájú luxusingatlanjába.

Egymillió dollártól indulnak a lakásárak az öbölre néző nappalikkal telepakolt Mira Towerben. A százhúsz méter magas, negyvenemeletes, csavart alakzatú toronyban összesen háromszázkilencvenkét lakásnak adják át a kulcsait.

A Studio Gang által megálmodott, igen figyelemfelkeltőre sikerült toronyházban egy, két és három hálószobás, átlagban százhúsz négyzetméteres penthouse-okat alakítottak ki,

a közös bennük, hogy mindegyik szédítő panorámát ígér az öbölre.

A Mira Tower szokatlan megjelenése az elemek különleges geometriai kialakításának köszönhető, mely minden tizenegyedik emeleten megismétlődik, azt a hatást keltve, hogy az épület csavart formájú.

A legolcsóbb lakásért egymillió dollárt kell fizetni, bár az elérhető lakások negyven százalékát azoknak a helyieknek foglalják, akik a régió átlagjövedelmének nyolcvan-százhúsz százalékát tudják felmutatni keresetként, vagy egy pár esetén 79 ezer és 120 ezer dollár közötti összeget visznek haza évente.

Bár a Covid–19 jelenléte miatt néhány opció bizonyosan leértékelődik, de tény: a lakások csúcsszintű kényelmet biztosítanak a tulajdonosoknak. Parkolószolgálat háromszáznegyven autóra, fitneszközpont, kutyamosó, tetőterasz, társalgó, gyerek játszószoba és elektromos töltőállomás tartozik ide, plusz nem elhanyagolható szempont a közeli vízpart és a gyönyörű Salesforce Park sem.

Modern és minimalista dizájn jellemzi a lakások enteriőrjeit, meleg színek, hogy megadják az igazi otthon érzését, míg a fürdőszobák porcelán-, króm- és márványelemekből állnak össze. A drágább három hálószobás, kétfürdős penthouse-ok ára hét és félmillió dollár, de ebben benne van a kétségkívül nem mindennapi kilátás is a Bay Bridge-re.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Business Insider, fotók: Business Insider, Scott Hargis)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom