Close
Alighanem minden idők legjobb San Franciscó-i panorámája jár ezekhez a lakásokhoz

Alighanem minden idők legjobb San Franciscó-i panorámája jár ezekhez a lakásokhoz

Költözhetnek a lakók San Francisco egészen furcsa formájú luxusingatlanjába.

Egymillió dollártól indulnak a lakásárak az öbölre néző nappalikkal telepakolt Mira Towerben. A százhúsz méter magas, negyvenemeletes, csavart alakzatú toronyban összesen háromszázkilencvenkét lakásnak adják át a kulcsait.

A Studio Gang által megálmodott, igen figyelemfelkeltőre sikerült toronyházban egy, két és három hálószobás, átlagban százhúsz négyzetméteres penthouse-okat alakítottak ki,

a közös bennük, hogy mindegyik szédítő panorámát ígér az öbölre.

A Mira Tower szokatlan megjelenése az elemek különleges geometriai kialakításának köszönhető, mely minden tizenegyedik emeleten megismétlődik, azt a hatást keltve, hogy az épület csavart formájú.

A legolcsóbb lakásért egymillió dollárt kell fizetni, bár az elérhető lakások negyven százalékát azoknak a helyieknek foglalják, akik a régió átlagjövedelmének nyolcvan-százhúsz százalékát tudják felmutatni keresetként, vagy egy pár esetén 79 ezer és 120 ezer dollár közötti összeget visznek haza évente.

Bár a Covid–19 jelenléte miatt néhány opció bizonyosan leértékelődik, de tény: a lakások csúcsszintű kényelmet biztosítanak a tulajdonosoknak. Parkolószolgálat háromszáznegyven autóra, fitneszközpont, kutyamosó, tetőterasz, társalgó, gyerek játszószoba és elektromos töltőállomás tartozik ide, plusz nem elhanyagolható szempont a közeli vízpart és a gyönyörű Salesforce Park sem.

Modern és minimalista dizájn jellemzi a lakások enteriőrjeit, meleg színek, hogy megadják az igazi otthon érzését, míg a fürdőszobák porcelán-, króm- és márványelemekből állnak össze. A drágább három hálószobás, kétfürdős penthouse-ok ára hét és félmillió dollár, de ebben benne van a kétségkívül nem mindennapi kilátás is a Bay Bridge-re.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Business Insider, fotók: Business Insider, Scott Hargis)

forma | bay bridge | penthouse | öböl | mira tower

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram