Close
Alighanem minden idők legjobb San Franciscó-i panorámája jár ezekhez a lakásokhoz

Alighanem minden idők legjobb San Franciscó-i panorámája jár ezekhez a lakásokhoz

Költözhetnek a lakók San Francisco egészen furcsa formájú luxusingatlanjába.

Egymillió dollártól indulnak a lakásárak az öbölre néző nappalikkal telepakolt Mira Towerben. A százhúsz méter magas, negyvenemeletes, csavart alakzatú toronyban összesen háromszázkilencvenkét lakásnak adják át a kulcsait.

A Studio Gang által megálmodott, igen figyelemfelkeltőre sikerült toronyházban egy, két és három hálószobás, átlagban százhúsz négyzetméteres penthouse-okat alakítottak ki,

a közös bennük, hogy mindegyik szédítő panorámát ígér az öbölre.

A Mira Tower szokatlan megjelenése az elemek különleges geometriai kialakításának köszönhető, mely minden tizenegyedik emeleten megismétlődik, azt a hatást keltve, hogy az épület csavart formájú.

A legolcsóbb lakásért egymillió dollárt kell fizetni, bár az elérhető lakások negyven százalékát azoknak a helyieknek foglalják, akik a régió átlagjövedelmének nyolcvan-százhúsz százalékát tudják felmutatni keresetként, vagy egy pár esetén 79 ezer és 120 ezer dollár közötti összeget visznek haza évente.

Bár a Covid–19 jelenléte miatt néhány opció bizonyosan leértékelődik, de tény: a lakások csúcsszintű kényelmet biztosítanak a tulajdonosoknak. Parkolószolgálat háromszáznegyven autóra, fitneszközpont, kutyamosó, tetőterasz, társalgó, gyerek játszószoba és elektromos töltőállomás tartozik ide, plusz nem elhanyagolható szempont a közeli vízpart és a gyönyörű Salesforce Park sem.

Modern és minimalista dizájn jellemzi a lakások enteriőrjeit, meleg színek, hogy megadják az igazi otthon érzését, míg a fürdőszobák porcelán-, króm- és márványelemekből állnak össze. A drágább három hálószobás, kétfürdős penthouse-ok ára hét és félmillió dollár, de ebben benne van a kétségkívül nem mindennapi kilátás is a Bay Bridge-re.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Business Insider, fotók: Business Insider, Scott Hargis)

lakóház | öböl | mira tower | penthouse | csavart

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom