A Depeche Mode új, nagy dobása minden rajongó szívét megdobogtatja

A Hublot és a Depeche Mode összefogott, a kollaborációból pedig egy elképesztő, monokróm karóra született meg.

A svájci óragyártó egyesítette erőit a Depeche Mode-dal, hogy a kollaborációból megszülető karórával a brit zenekar legújabb albuma előtt tisztelegjenek. A Memento Mori azt jelenti: légy tudatában a halálnak. Arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy

éljünk a jelenben és értékeljük a Földön eltöltött időnket.

A monokróm karóra, rajta egy tekintélyes méretű koponyával, sokkal inkább tűnik gót stílusúnak, mint újhullámosnak. A látványos megjelenést tonneau alakú kerámia tok és hozzá illő kerámia előlap fokozza, amit hegyes szegecsek díszítenek. A számlap alatt kis fekete kerámia gömbök áramlanak ide-oda a csukló mozgásával párhuzamosan.

A karóra hátoldalán a zenekar neve látható, a fekete gumiszíjat pedig ugyanolyan szegecsekkel látták el, mint amilyenek az előlapon láthatók.

Nem ez az első alkalom, hogy a Depeche Mode és a világhírű óragyártó kooperál. A zenekar és a Hublot először tizennégy évvel ezelőtt működött együtt, akkor közösen hívták fel a figyelmet a környezetvédelmi és humanitárius tevékenységekre. Azóta minden turnéjukat, így a Memento Mori világ körüli lemezbemutatóját is támogatják.

A Spirit of Big Bang Depeche Mode-karóra ára több mint harmincnégyezer dollár, azaz átszámítva nagyjából 12,2 millió forint.

(Forrás: RobbReport, fotók: Hublot)

Depeche Mode | Hublot | karóra

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Zseniálisan értelmezi újra a tengerész stílust a Louis Vuitton új kollekciója

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram