Close
Alighanem megtaláltuk a világ legjobb kerékpáros kalandtúráját

Alighanem megtaláltuk a világ legjobb kerékpáros kalandtúráját

Elképesztő helyeken tekerhetünk a DuVine jóvoltából, hogy aztán a nap végén fejedelmi kényeztetést kapjunk. 

Ha a DuVine-nal vállalunk be egy kerékpáros túrát, ne könnyed tekerésekkel megszakított kempingezésre számítsunk. Kitűnő túravezetéssel, kevésbé ismert és nehezen megközelíthető, exkluzív helyekre juthat el velük a bátor vállalkozó. Ám ez még nem minden! A napi kalandadag végén jól megérdemelt első osztályú kiszolgálásban részesülnek a fáradt résztvevők:

masszázst, frissítő italokat és vacsorát kapnak, az éjszakát pedig sátor helyett ötcsillagos szállodában vagy egy pazar villában töltik.

Ami az útvonalakat illeti, igazi álomszerű helyeken taposhatják a pedált. Például a kerékpárosok Mekkájának tartott Tramuntana-hegy lankáin gurulnak (és persze utána kiváló borokat kóstolgatnak), Oregonban körbetekerik a Kráter-tavat, átkelnek a festői Svájcon, hogy aztán az elbűvölő Comói-tóhoz érkezzenek meg, bejárják Olaszországot tengertől tengerig, vagy Japánban a virágzó cseresznyefák árnyékában falják a kilométereket.

Mielőtt elkezdenénk azon lamentálni, hogy egy ilyen túrára kizárólag a minimum hetente egy Tour de France-etapot letekerő félprofi bringásokat várják, ne tegyük, mert a DuVine kalandjainak nehézségi fokozatai a könnyebb 1-estől a már húzósnak számító 4-esig terjednek,

tehát egy hobbikerékpáros is simán teljesítheti, ráadásul mindehhez a megfelelő felszerelést is biztosítják.

A DuVine mottója faék egyszerűségű: bringázik, eszik, iszik, alszik. Persze az egész fejedelmi körülmények között történik, hiszen az ügyfelek között jó néhányan például saját repülőgéppel és privát séffel rendelkeznek, tehát a magasabb igényűeket is ki tudja szolgálni.

Éppen ezért az általuk alkalmazott túravezetők nemcsak a kerékpározáshoz konyítanak, hanem tényleg mindent tudnak a felderítendő helyekről, kellően intelligensek, felkészültek és érdekesek ahhoz, hogy az esti vacsorákon élményszámba menjenek a beszélgetések.

Nehéz ennél jobb nyári kalandot elképzelni, úgyhogy ha megjött a kedved hozzá, Latin-Amerikától Afrikán át Ázsiáig akár privát vezetett túrákra is jelentkezhetsz itt.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Airows)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom