Close
Alighanem megtaláltuk a világ legjobb kerékpáros kalandtúráját

Alighanem megtaláltuk a világ legjobb kerékpáros kalandtúráját

Elképesztő helyeken tekerhetünk a DuVine jóvoltából, hogy aztán a nap végén fejedelmi kényeztetést kapjunk. 

Ha a DuVine-nal vállalunk be egy kerékpáros túrát, ne könnyed tekerésekkel megszakított kempingezésre számítsunk. Kitűnő túravezetéssel, kevésbé ismert és nehezen megközelíthető, exkluzív helyekre juthat el velük a bátor vállalkozó. Ám ez még nem minden! A napi kalandadag végén jól megérdemelt első osztályú kiszolgálásban részesülnek a fáradt résztvevők:

masszázst, frissítő italokat és vacsorát kapnak, az éjszakát pedig sátor helyett ötcsillagos szállodában vagy egy pazar villában töltik.

Ami az útvonalakat illeti, igazi álomszerű helyeken taposhatják a pedált. Például a kerékpárosok Mekkájának tartott Tramuntana-hegy lankáin gurulnak (és persze utána kiváló borokat kóstolgatnak), Oregonban körbetekerik a Kráter-tavat, átkelnek a festői Svájcon, hogy aztán az elbűvölő Comói-tóhoz érkezzenek meg, bejárják Olaszországot tengertől tengerig, vagy Japánban a virágzó cseresznyefák árnyékában falják a kilométereket.

Mielőtt elkezdenénk azon lamentálni, hogy egy ilyen túrára kizárólag a minimum hetente egy Tour de France-etapot letekerő félprofi bringásokat várják, ne tegyük, mert a DuVine kalandjainak nehézségi fokozatai a könnyebb 1-estől a már húzósnak számító 4-esig terjednek,

tehát egy hobbikerékpáros is simán teljesítheti, ráadásul mindehhez a megfelelő felszerelést is biztosítják.

A DuVine mottója faék egyszerűségű: bringázik, eszik, iszik, alszik. Persze az egész fejedelmi körülmények között történik, hiszen az ügyfelek között jó néhányan például saját repülőgéppel és privát séffel rendelkeznek, tehát a magasabb igényűeket is ki tudja szolgálni.

Éppen ezért az általuk alkalmazott túravezetők nemcsak a kerékpározáshoz konyítanak, hanem tényleg mindent tudnak a felderítendő helyekről, kellően intelligensek, felkészültek és érdekesek ahhoz, hogy az esti vacsorákon élményszámba menjenek a beszélgetések.

Nehéz ennél jobb nyári kalandot elképzelni, úgyhogy ha megjött a kedved hozzá, Latin-Amerikától Afrikán át Ázsiáig akár privát vezetett túrákra is jelentkezhetsz itt.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Airows)

exkluzív | privát | kaland | kerékpár | ötcsilalgos szálloda

FOLYTASD EZZEL

Ezért ajánlott egy üveg vizet átgurítani az ágy alatt, miután beléptünk a szállodai szobába

Hét jótanács tapasztalt utazóktól, amit érdemes megfogadni

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram