Ennél az ébresztőórás kávéfőzőnél jobb dolog nem történhet az emberrel

Többé már nem álom, hogy az éjjeli szekrényünkre kerüljön egy csésze forró, gőzölgő kávé abban a pillanatban, ahogy kinyitjuk reggel a szemünket.

Kevés olyan illat van, amelyet az ébredéshez köthetünk, a frissen főzött kávé aromája azonban pontosan ilyen. Ráadásul a látványos megjelenésű Barisieur ébresztőórával összekötött kávéfőző anélkül hozza karnyújtásnyira a napindító feketénket, hogy bármit is tennünk kellene.

A Barisieur innovációja a legendás lemezlejátszókat idézi, közben pedig a filteres kávéfőzés rituáléját testesíti meg. Az indukciós fűtőszálak pillanatok alatt felmelegítik a vizet, hogy aztán a kávé a szetthez tartozó csészébe csöpögjön, miközben a tulajdonosa még mindig az igazak álmát alussza.

A visszafogott, minimalista dizájnhoz innovatív funkciók is társultak, az óra kijelzője például éjszaka automatikusan elsötétül, így valóban csak akkor ébreszti fel gazdáját, ha már a frissen főtt kávé is elkészült.

(Forrás és fotók: Uncrate)

ébresztő óra | fekete kávé | kávé | kávéfőző | innováció

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom