Close
Ennél az ébresztőórás kávéfőzőnél jobb dolog nem történhet az emberrel

Ennél az ébresztőórás kávéfőzőnél jobb dolog nem történhet az emberrel

Többé már nem álom, hogy az éjjeli szekrényünkre kerüljön egy csésze forró, gőzölgő kávé abban a pillanatban, ahogy kinyitjuk reggel a szemünket.

Kevés olyan illat van, amelyet az ébredéshez köthetünk, a frissen főzött kávé aromája azonban pontosan ilyen. Ráadásul a látványos megjelenésű Barisieur ébresztőórával összekötött kávéfőző anélkül hozza karnyújtásnyira a napindító feketénket, hogy bármit is tennünk kellene.

A Barisieur innovációja a legendás lemezlejátszókat idézi, közben pedig a filteres kávéfőzés rituáléját testesíti meg. Az indukciós fűtőszálak pillanatok alatt felmelegítik a vizet, hogy aztán a kávé a szetthez tartozó csészébe csöpögjön, miközben a tulajdonosa még mindig az igazak álmát alussza.

A visszafogott, minimalista dizájnhoz innovatív funkciók is társultak, az óra kijelzője például éjszaka automatikusan elsötétül, így valóban csak akkor ébreszti fel gazdáját, ha már a frissen főtt kávé is elkészült.

(Forrás és fotók: Uncrate)

kávé | fekete kávé | kávéfőző | innováció | ébresztő óra

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legjobb gasztrofesztiváljai

Kiderült, melyik a világ legjobb steakje

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram