Elképesztő, mire volt képes valaki csak azért, hogy megkóstoljon egy felkapott édességet

A New York-i Tyshon Lawrence azt mondta, megérte. 

A YouTuber-ként ismert Lawrence konkrétan Londonba repült, hogy ott olvasztott belga csokoládéval leöntött epret vásároljon egy utcai árustól.

A modellként, influenszerként és komikusként nevet szerző 26 éves tartalomgyártó 19 milliónál is több követővel bír csak a TikTok-on és többek között utazással vagy életmóddal kapcsolatos témákban gyárt posztokat – egyben elismert kiváló humorérzéke miatt.

@tyshonlawrenceCame all they way to London to try this chocolate covered strawberrys at the Borough Market and y’all….♬ original sound - tyshon

Egy nemrég posztolt videója azonban megdöbbentette a követőit, amikor azt állította,

hogy 7 órás repülőútra vállalkozott New Yorkból Londonba csak azért, hogy megkóstoljon pár népszerű ételt, amit a közösségi médiában látott.

Megérkezése után egyenesen a Southwark-i Borough Marketre ment, hogy a street food árusok között megtalálja a Turnips nevű helyet, majd egy kóstolót követően elmajszolta az egyébként nyolc fontba (majdnem négyezer forintba) kerülő édességet. Sietnie kellett, mert a csokoládé kezdett megkeményedni, és addig akarta megkóstolni, amíg még szépen olvad. Megállapította, hogy „az itteni csokoládé jobb, mint Amerikában”, illetve hozzátette még, hogy nagyon friss volt az eper, a csoki pedig egyszerűen elolvad a szájban.

(Forrás: Express, fotók: Getty Images)

édesség | felkapott | desszert | csokoládé | eper

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom