Álmodoztál már arról, hogy saját várad legyen? Olaszországban megkaphatod

A Modena és Bologna között félúton található Castello di Serravalle keresi új tulajdonosát.

 Az azonnal beköltözhető és kifűthető ingatlant, mely minimális javítási munkákat igényel, 1,9 millió euróért, azaz körülbelül 770 millió forintért árulják.

 A 18. században épült, Palazzo Boccadiferro névre keresztelt vár 400 méteres tengerszint feletti magasságban, egy dombtetőn található. A háromszintes, 1800 négyzetméteres épülethez tartozik a lábánál heverő falu egy része is, amely egykor hűbérbirtok volt.

Találunk ott még egy vadászházat fáskamrával, egy négyemeletes kilátót, egy sétányt lenyűgöző panorámával, és egy buja, 14 ezer négyzetméteres parkot.

A jelenleg tulajdonosok nyaranta a kastélyban laktak, az év többi részében pedig a helyszínt rendezvényekre, konferenciákra adták bérbe, de már nem tudnak megbirkózni a hatalmas ingatlan üzemeltetésével.

Noha a környék csendes és békés, az ingatlan nem teljesen elszigetelt. A negyven fős faluban találunk hagyományos tavernákat, egy freskókkal díszített templomot és egy bormúzeumot, a falu körül pedig szőlőültetvények és falusi turisztikai programokat kínáló helyszínek találhatók.

Eközben egy egész spanyol falu is eladóvá vált, méghozzá egészen meglepő okból.

(Forrás: CNN, képek: Valsaway)

olaszország | eladó | kastély | vár | seravelle

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom