Érdekes cselt vetne be egy debreceni vendéglátós, hogy kinyithasson

A debreceni Lagúna tulajdonosa, Antal Lajos alkalmazottakként jelentené be a vendégeit, hogy jogszerűen tartózkodhassanak a presszójában.

Az állásokat meg is hirdette a különböző pozíciók betöltésére:

billiárdasztal-tesztelőnek hat–nyolc főt, sörpadtesztelőnek továbbá harminc–negyven főt venne fel.

A debreceni presszó utoljára november 10-én volt nyitva – a vállalkozó tartalékai elfogytak, a vendégei pedig tűkön ülve várják a nyitást.

„Szeretném ezt úgy véghez vinni, hogy jogkövető magatartást tanúsítok, és ezért találtam ki ezt. Kicsit viccesen hangzik, de valójában meg is lehetne csinálni, hogy aki vendég és bejelentkezik, felveszem alkalmi munkaadói kiskönyvvel. Így mint dolgozó tartózkodhat a vendéglátó helyen” – nyilatkozta Antal Lajos az ATV-nek.

A tulajdonos azért nem él álomvilágban: tisztában van vele, hogy ha az ötlete meg is valósulna, valószínűleg megbüntetnék, a bírságot pedig nem tudná kifizetni. Ugyanakkor szeretne tenni valaki a kialakult nehéz helyzet ellen, és azt reméli, másokat is inspirálhat vele.

Márciusig nincs remény az éttermek számára

Az, hogy a vendéglátósok egyre kétségbeesettebbek, érthető, ugyanis egészen márciusig fennmaradnak a jelenleg érvényben lévő korlátozások, így az éttermek, vendéglátóhelyek, színházak, mozik, sportlétesítmények is zárva maradnak. A vendéglátósok szerte a világban nehéz helyzetben vannak: egy mexikói vendéglátós szerint vagy kinyitnak, vagy meghalnak, míg Lengyelországban kisebb lázadásba fogtak az érintett vállalkozók, akik az érvényben lévő korlátozásokkal ellentétben úgy döntöttek, hogy kinyitnak. És úgy tűnik, sikerrel jártak:

(Forrás: ATV)

lagúna | vendéglátó | vendéglátós | presszó | sör | vendéglátószektor

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom