Close
Érdekes cselt vetne be egy debreceni vendéglátós, hogy kinyithasson

Érdekes cselt vetne be egy debreceni vendéglátós, hogy kinyithasson

A debreceni Lagúna tulajdonosa, Antal Lajos alkalmazottakként jelentené be a vendégeit, hogy jogszerűen tartózkodhassanak a presszójában.

Az állásokat meg is hirdette a különböző pozíciók betöltésére:

billiárdasztal-tesztelőnek hat–nyolc főt, sörpadtesztelőnek továbbá harminc–negyven főt venne fel.

A debreceni presszó utoljára november 10-én volt nyitva – a vállalkozó tartalékai elfogytak, a vendégei pedig tűkön ülve várják a nyitást.

„Szeretném ezt úgy véghez vinni, hogy jogkövető magatartást tanúsítok, és ezért találtam ki ezt. Kicsit viccesen hangzik, de valójában meg is lehetne csinálni, hogy aki vendég és bejelentkezik, felveszem alkalmi munkaadói kiskönyvvel. Így mint dolgozó tartózkodhat a vendéglátó helyen” – nyilatkozta Antal Lajos az ATV-nek.

A tulajdonos azért nem él álomvilágban: tisztában van vele, hogy ha az ötlete meg is valósulna, valószínűleg megbüntetnék, a bírságot pedig nem tudná kifizetni. Ugyanakkor szeretne tenni valaki a kialakult nehéz helyzet ellen, és azt reméli, másokat is inspirálhat vele.

Márciusig nincs remény az éttermek számára

Az, hogy a vendéglátósok egyre kétségbeesettebbek, érthető, ugyanis egészen márciusig fennmaradnak a jelenleg érvényben lévő korlátozások, így az éttermek, vendéglátóhelyek, színházak, mozik, sportlétesítmények is zárva maradnak. A vendéglátósok szerte a világban nehéz helyzetben vannak: egy mexikói vendéglátós szerint vagy kinyitnak, vagy meghalnak, míg Lengyelországban kisebb lázadásba fogtak az érintett vállalkozók, akik az érvényben lévő korlátozásokkal ellentétben úgy döntöttek, hogy kinyitnak. És úgy tűnik, sikerrel jártak:

(Forrás: ATV)

FOLYTASD EZZEL
Hihetetlen összeget lehet keresni vezető séfként Angliában
Ezek a világ legjobb városai felejthetetlen gasztrokalandokhoz
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom