Close
Érdekes cselt vetne be egy debreceni vendéglátós, hogy kinyithasson

Érdekes cselt vetne be egy debreceni vendéglátós, hogy kinyithasson

A debreceni Lagúna tulajdonosa, Antal Lajos alkalmazottakként jelentené be a vendégeit, hogy jogszerűen tartózkodhassanak a presszójában.

Az állásokat meg is hirdette a különböző pozíciók betöltésére:

billiárdasztal-tesztelőnek hat–nyolc főt, sörpadtesztelőnek továbbá harminc–negyven főt venne fel.

A debreceni presszó utoljára november 10-én volt nyitva – a vállalkozó tartalékai elfogytak, a vendégei pedig tűkön ülve várják a nyitást.

„Szeretném ezt úgy véghez vinni, hogy jogkövető magatartást tanúsítok, és ezért találtam ki ezt. Kicsit viccesen hangzik, de valójában meg is lehetne csinálni, hogy aki vendég és bejelentkezik, felveszem alkalmi munkaadói kiskönyvvel. Így mint dolgozó tartózkodhat a vendéglátó helyen” – nyilatkozta Antal Lajos az ATV-nek.

A tulajdonos azért nem él álomvilágban: tisztában van vele, hogy ha az ötlete meg is valósulna, valószínűleg megbüntetnék, a bírságot pedig nem tudná kifizetni. Ugyanakkor szeretne tenni valaki a kialakult nehéz helyzet ellen, és azt reméli, másokat is inspirálhat vele.

Márciusig nincs remény az éttermek számára

Az, hogy a vendéglátósok egyre kétségbeesettebbek, érthető, ugyanis egészen márciusig fennmaradnak a jelenleg érvényben lévő korlátozások, így az éttermek, vendéglátóhelyek, színházak, mozik, sportlétesítmények is zárva maradnak. A vendéglátósok szerte a világban nehéz helyzetben vannak: egy mexikói vendéglátós szerint vagy kinyitnak, vagy meghalnak, míg Lengyelországban kisebb lázadásba fogtak az érintett vállalkozók, akik az érvényben lévő korlátozásokkal ellentétben úgy döntöttek, hogy kinyitnak. És úgy tűnik, sikerrel jártak:

(Forrás: ATV)

FOLYTASD EZZEL
Hét tipp, hogy úgy grillezz zöldségeket, mint a profik!
Ez a csodás lasagne az ételérzékenyek kedvenc tavaszi fogása
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom