Close
Ezt a dubaji megoldást akár az itthoni irodákban is be lehetne vezetni

Ezt a dubaji megoldást akár az itthoni irodákban is be lehetne vezetni

Sokszor okozott már kényelmetlenséget a társadalmi távolság betartása (vagy éppen annak hiánya), ezért egy dubaji médiavállalatnál érdekes praktikával álltak elő a kellemetlen szituációk megelőzésére.

A napokban mintegy száz dolgozó tért vissza a cég irodaházába, ez pedig sokak komfortérzetét negatívan befolyásolta. Hogy mindenki számára egyértelműek legyenek a közeledési szabályok, valamennyi dolgozó különböző színű karkötőt kap, amelyek azt jelzik, az illető milyen jellegű interakcióra nyitott a napi munka során, hiszen nem minden esetben lehet tudni a másikról, honnan jött, hol járt, kivel került kapcsolatba.

A Create Media Group recepcióján háromféle kiegészítőből választhatnak az alkalmazottak: a zöldet viselőkkel mehet az ökölpacsis üdvözlés is, a sárgát hordók hajlandóak beszélgetésre, de érintkezés nélkül, akin pedig piros karkötő díszeleg, azt inkább jobb messziről elkerülni.

Világos és egyértelmű jelzések.

A dolgozók nagy része örömmel üdvözölte az újdonságot. “Fotózással foglalkozunk, vagyis rengeteg emberrel kerülünk kapcsolatba. A családomban nagyon sok az idősebb rokon, ezért minden óvintézkedést meg kell tennem” – mondta a sárga színű karkötőt hordó Mohammed Abu Jusszef, a cég közösségi média-menedzsere.

Az Egyesült Arab Emírségekben egyébként riasztóan nőttek az esetszámok az elmúlt hetekben, ezért akár az éjszakai fertőtlenítést is bevezethetik az ország azon területein, ahol a legtöbb fertőzöttet regisztrálták.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, fotók: Unsplash, Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Műfenyő vagy igazi? Így lesz fenntarthatóbb a karácsony
Egy kicsit megint megkönnyeztük a Müpa karácsonyi kisfilmjét
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom