Close
Ezt a harmadik hullámot te is szeretni fogod

Ezt a harmadik hullámot te is szeretni fogod

Az első és a második hullám is nagyon rendben van. No de ez a harmadik!

Utazós életmódmagazinként ma sok mindenről írhatnánk: gyönyörű hegyektől kezdve megrendítő sivatagokon át izgalmas esőerdőkig. De úgy éreztük, hogy a mai napot Magyarországon mindenki, így mi is egy különleges természeti jelenség utáni olvasásnak szenteli, ez pedig nem más, mint a

hullám.

A hullámokat, főleg ha egy év alatt több is van belőlük, nem mindenki kedveli. Mi sem. Nagyon nem. De most felcsatoljuk a képzeletbeli szörfdeszkánkat, és megmutatjuk azt a három hullámot, amit igazán szeretünk!

Az első hullám
Venice Beach-ről érkezik az első megejtően szép hullám
A második hullám
Piha Beach, Új-Zéland a drámai második hullám helyszíne
A harmadik hullám
Végül a harmadik, fájdalmasan szép hullám helyszíne pedig Bali

Reméljük, sikerült egy kicsit oldanunk a mai, másik hullám okozta, nem épp rózsás hangulatot. Ha szeretnél még pozitív energiát, akkor ajánljuk ezt a zseniálisan vicces netflixes sorozatot, ezeket a nem kínos, hanem tényleg szórakoztató vígjátékokat, vagy a saját showműsort kapó, skót-felföldi hosszúszőrű marhákat!

(Fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Vége a negyedik hullámnak? A járványügyi intézkedések enyhítéséről döntöttek ma Romániában
Jó hírek érkeztek! Ekkor nyithatnak a sípályák és a szállodák Szlovákiában
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Négy különleges whisky a whiskykészítés bölcsőjéből, a hűvös Skóciából...
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom