Close
Ezt a harmadik hullámot te is szeretni fogod

Ezt a harmadik hullámot te is szeretni fogod

Az első és a második hullám is nagyon rendben van. No de ez a harmadik!

Utazós életmódmagazinként ma sok mindenről írhatnánk: gyönyörű hegyektől kezdve megrendítő sivatagokon át izgalmas esőerdőkig. De úgy éreztük, hogy a mai napot Magyarországon mindenki, így mi is egy különleges természeti jelenség utáni olvasásnak szenteli, ez pedig nem más, mint a

hullám.

A hullámokat, főleg ha egy év alatt több is van belőlük, nem mindenki kedveli. Mi sem. Nagyon nem. De most felcsatoljuk a képzeletbeli szörfdeszkánkat, és megmutatjuk azt a három hullámot, amit igazán szeretünk!

Az első hullám

Venice Beach-ről érkezik az első megejtően szép hullám

A második hullám

Piha Beach, Új-Zéland a drámai második hullám helyszíne

A harmadik hullám

Végül a harmadik, fájdalmasan szép hullám helyszíne pedig Bali

Reméljük, sikerült egy kicsit oldanunk a mai, másik hullám okozta, nem épp rózsás hangulatot. Ha szeretnél még pozitív energiát, akkor ajánljuk ezt a zseniálisan vicces netflixes sorozatot, ezeket a nem kínos, hanem tényleg szórakoztató vígjátékokat, vagy a saját showműsort kapó, skót-felföldi hosszúszőrű marhákat!

(Fotók: Unsplash)

hullám | vírus | covid | humor | harmadik hullám

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram