Close
Most már a nők is félmeztelenül úszhatnak ebben az uszodában

Most már a nők is félmeztelenül úszhatnak ebben az uszodában

Szokatlan döntést hozott a város sportbizottsága, hogy elejét vegye a vitáknak.

Az alsó-szászországi Göttingen sportbizottsága azt javasolta, hogy május 1-től a fedett és szabadtéri medencékben minden úszó félmeztelenül úszhasson , nemre való tekintet nélkül, legalábbis a hétvégéken. Mint a helyi hatóságok szóvivője hozzátette ez még csak egy tesztfázis, mely

egyelőre augusztus 31-ig tart.

Az ajánlást azután fogalmazta meg a bizottság, hogy tavaly augusztuban egy úszót távozásra szólítottak fel az egyik helyi uszodában, mert nem fedte el a felsőtestét. Az érintett azonban azzal tiltakozott, hogy férfiként azonosítja magát. Ennek ellenére az uszoda kitiltotta az illetőt.

A nudizmus hívei egyébként ebben az európai országban találhatják meg a legkönnyebben a számításaikat, aki pedig a zsúfoltság elől menekülne, az akár kibérelheti valakinek a medencéjét is.

(Források: DW, The Mayor, képek: Pixabay, Unsplash)

topless | uszoda | Németország | úszás | Göttingen

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram