Close
Most már a nők is félmeztelenül úszhatnak ebben az uszodában

Most már a nők is félmeztelenül úszhatnak ebben az uszodában

Szokatlan döntést hozott a város sportbizottsága, hogy elejét vegye a vitáknak.

Az alsó-szászországi Göttingen sportbizottsága azt javasolta, hogy május 1-től a fedett és szabadtéri medencékben minden úszó félmeztelenül úszhasson , nemre való tekintet nélkül, legalábbis a hétvégéken. Mint a helyi hatóságok szóvivője hozzátette ez még csak egy tesztfázis, mely

egyelőre augusztus 31-ig tart.

Az ajánlást azután fogalmazta meg a bizottság, hogy tavaly augusztuban egy úszót távozásra szólítottak fel az egyik helyi uszodában, mert nem fedte el a felsőtestét. Az érintett azonban azzal tiltakozott, hogy férfiként azonosítja magát. Ennek ellenére az uszoda kitiltotta az illetőt.

A nudizmus hívei egyébként ebben az európai országban találhatják meg a legkönnyebben a számításaikat, aki pedig a zsúfoltság elől menekülne, az akár kibérelheti valakinek a medencéjét is.

(Források: DW, The Mayor, képek: Pixabay, Unsplash)

félmeztelen | úszás | topless | Németország | Göttingen

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom