Close
Majdnem négymillió forintot kaphatsz, hogy beutazd a világot

Majdnem négymillió forintot kaphatsz, hogy beutazd a világot

Olyan lehetőséget ajánl az utazásfoglaló oldal, ami sokaknak maga lehet az álommunka. 

A kiwi.com hat embert keres a World Travel Hacker elnevezésű pozícióra, akik idén nyáron beutazhatják a világot választott útitársukkal. A nyertes pályázók tízezer eurós (3 755 600 forintos) keretet kapnak, hogy négy hét alatt utazási kihívásokat teljesítsenek és ezeket dokumentálják. Amit a költségvetésben megspórolnak, azt megtarthatják.

A négy hét alatt a hat sikeres pályázónak és útitársaiknak különleges, ám nem mindig egyszerű utazási kihívásokat kell teljesíteniük, például olcsó repülőjegyet foglalni három perc alatt, öt ország nemzeti ételét kóstolni meg három nap alatt az egyes fővárosokban, vagy megtalálni azt az úti célt, ahol egy nap alatt koncerte és sporteseményen is részt lehet venni, és még egy vidámparkozás is belefér.

Minderről pedig közösségi média tartalmakat kell gyártani: a résztvevőknek videókkal, fotókkal illusztrálva kell megosztaniuk a kalandjaikat és a legjobb hackjeiket.

A cég szerint a munka nem való mindenkinek, sem túlzott kényelemnek, sem félelemnek nincs helye az utazás során, így a felhívás azoknak szól, akikben megvan a kalandvágy, akik tudják, hogyan találjanak okos módokat arra, hogy olcsóbban utazzanak, és élvezik, hogy szórakoztató tartalmakat készíthetnek a közösségi médiában.

Jelentkezni június 11-ig lehet ezen az oldalon, bővebb információk itt találhatók.

Ha jól jönne néhány utazási tanács, itt találod a TikTok kedvenc utazási trükkjeit, itt pedig néhány olyan ötletet, amit jobb mielőbb megismerni.

(Forrás: HR Portal, képek: Unsplash, Getty Images)

utazó | fizetés | munka | influenszer | utazás

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Drónok csapódtak az M3-as autópályára, lezárták a szakaszt a nyomozók

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram