Close
Íme, a TikTok kedvenc utazási trükkje: ezt tényleg ki kell kipróbálni egyszer

Íme, a TikTok kedvenc utazási trükkje: ezt tényleg ki kell kipróbálni egyszer

A közösségi média tele van ötletekkel, amelyek közül mindenki kedvére szemezgethet a főzéstől kezdve az utazáson át az következő úti cél kiválasztásáig.

Miközben adódik néhány teljesen haszontalan illetve vitatható tanács is, vannak utazási hackek, amelyek vitán felül állva megkönnyítik az utazás nem mindig kellemes részeit is.

Tökéletes timelapse a repülőről

Hosszú a repülőút? Csempéssz bele egy kis kreativitást! Katamogz videója, amelyben azt mutatja meg, hogyan rögzítsd a mobilt a repülőablakhoz az árnyékoló segítségével, hogy csúcsminőségű timelapse videót készíthess az útról, eddigi az év legnépszerűbb utazási hackje a TikTokon.  Csak az kell hozzá, hogy a telefon fel legyen töltve.

Ha kisgyerekkel utazol

Ismerős a helyzet, hogy az egyik karodban a csöppséget tartod, a másik kezedben pedig a csomagot? Sam megtalálta erre a tökéletes megoldást a gyerekülőkével ellátott bőrönd formájában, aminek láttán azt kívánjuk: bárcsak egy kicsit újra gyerekek lehetnénk mi is, hogy kipróbáljuk!

Párna egy kis csavarral

Korábban már írtunk a híres párnatrükkről, amellyel nemcsak egy kicsivel több dolgot vihetsz fel a gépre, de az ülések kényelmetlenségén is enyhíthetsz némileg.

Nem kell mást tenned, mint egy masszívabb párnahuzatot megtöltened a ruhákkal, amelyek már nem férnének el a poggyászban.

Itt további hasznos trükköket találsz, amiket érdemes ismerni.

(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images)

utazás | repülő | tiktok | trükk | ötlet

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Környezetvédők zártak le egy teljes autópályát: az aktivisták tüntetése az egész utat blokkolta Hollandiában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram