Close
Nincs ennél kényelmesebb módja egy világ körüli útnak

Nincs ennél kényelmesebb módja egy világ körüli útnak

Ha jövő ősz közepére esetleg még nincs konkrét program beírva a naptárba és mondjuk régóta esedékes már egy világ körüli utazás, akkor itt a megoldás mindkét “problémára”: bő három hét alatt be lehet járni a világot a Four Seasons Hotels és Resorts privátgépén.

A közelmúltban a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is megmutatta magát az a fekete Boeing 757-es, amit kifejezetten erre a világ körüli tripre alakítottak át.

A gép összesen ötvenkét utast kényeztet extra szolgáltatásaival: az eleve kényelmes bőrfotelei ággyá varázsolhatóak át, hogy ne kelljen ülve szundikálva átszenvedni egy esetleges éjszakai repülést, a fedélzeten dolgozó séf pedig az aktuális desztináció konyhájához igazított ötcsillagos menüvel kedveskedik a vendégeknek.

2019. október 23. és november 15. között rendre eltérő kultúrájú úti célokat iktat be a repülőgép – derül ki a legújabb ajánlatból.

A szervezők figyelnek arra, hogy az egyes megállók közti utazás ne legyen több nyolc óránál, így landol a 757-es az Egyesült Államokbeli Seattle-ben, a Japánban található Kiotóban, majd leszáll Balin, a Seychelle-szigeteken, Ruandában, Marrákesben, Bogotában, a Galapagos-szigeteken és Miamiben.

Természetesen valamennyi városban a helyi Four Seasonsben szállásolják el az utasokat, akik minden megállóban életre szóló élményeket, tökéletes szervezést, változatos programokat és első osztályú kiszolgálást kapnak:

a szobafoglalástól a poggyászok szállításáig például mindent intéznek helyettük.

A kalandokat illetően számítani lehet többek között egy kiadós barangolásra az UNESCO Világörökségéhez tartozó Kiotó városában, vagy az egykori “hippiközpontban”, Seattle-ben, raftingolni Balin, búvárkodni a Seychelle-szigeteken, megtanulni salsázni Bogotában, vagy megfigyelni a veszélyeztetett hegyi gorillákat Ruandában.

A Four Seasons World of Adventures-re fejenként 143 ezer dollárért fizethetjük be magunkat.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Four Seasons Hotels és Resorts)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom