Close
Nincs ennél kényelmesebb módja egy világ körüli útnak

Nincs ennél kényelmesebb módja egy világ körüli útnak

Ha jövő ősz közepére esetleg még nincs konkrét program beírva a naptárba és mondjuk régóta esedékes már egy világ körüli utazás, akkor itt a megoldás mindkét “problémára”: bő három hét alatt be lehet járni a világot a Four Seasons Hotels és Resorts privátgépén.

A közelmúltban a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is megmutatta magát az a fekete Boeing 757-es, amit kifejezetten erre a világ körüli tripre alakítottak át.

A gép összesen ötvenkét utast kényeztet extra szolgáltatásaival: az eleve kényelmes bőrfotelei ággyá varázsolhatóak át, hogy ne kelljen ülve szundikálva átszenvedni egy esetleges éjszakai repülést, a fedélzeten dolgozó séf pedig az aktuális desztináció konyhájához igazított ötcsillagos menüvel kedveskedik a vendégeknek.

2019. október 23. és november 15. között rendre eltérő kultúrájú úti célokat iktat be a repülőgép – derül ki a legújabb ajánlatból.

A szervezők figyelnek arra, hogy az egyes megállók közti utazás ne legyen több nyolc óránál, így landol a 757-es az Egyesült Államokbeli Seattle-ben, a Japánban található Kiotóban, majd leszáll Balin, a Seychelle-szigeteken, Ruandában, Marrákesben, Bogotában, a Galapagos-szigeteken és Miamiben.

Természetesen valamennyi városban a helyi Four Seasonsben szállásolják el az utasokat, akik minden megállóban életre szóló élményeket, tökéletes szervezést, változatos programokat és első osztályú kiszolgálást kapnak:

a szobafoglalástól a poggyászok szállításáig például mindent intéznek helyettük.

A kalandokat illetően számítani lehet többek között egy kiadós barangolásra az UNESCO Világörökségéhez tartozó Kiotó városában, vagy az egykori “hippiközpontban”, Seattle-ben, raftingolni Balin, búvárkodni a Seychelle-szigeteken, megtanulni salsázni Bogotában, vagy megfigyelni a veszélyeztetett hegyi gorillákat Ruandában.

A Four Seasons World of Adventures-re fejenként 143 ezer dollárért fizethetjük be magunkat.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Four Seasons Hotels és Resorts)

private jet | boeing 757 | utazás | kaland | Four Seasons World of Adventures

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem teszik fel a légiutas-kísérők a poggyászodat az ülés feletti tárolóba

Az Európai Bizottság is jóváhagyta a franciák úttörő tervét

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram