Gordon Ramsay brit zászlókba borította a New York-i Times Square-t

Gordon Ramsay a legtipikusabb brit ételre épített akkor, amikor az Egyesült Államokban nyitott fish and chips éttermet. Ráadásul nemcsak a fogások, de a dekoráció tekintetében sem fogta vissza magát.

Hivatalosan is megnyitott Gordon Ramsay legújabb étterme, a Fish & Chips, ami a New York-i Times Square közepén várja a vendégeket. Ez immáron a negyedik vendéglátóhelye a brit séfnek az Egyesült Államokban, korábban Washingtonban, Las Vegasban és Orlandóban is megmutatta, milyen az igazi pokol konyhája.

Az új New York-i étteremben hagyományos brit ételeket kínálnak, köztük a legendás fish and chipset is meg lehet kóstolni kétféle szósz kíséretében, de garnélás és csirkés változat is rendelhető.

A modern újítások közé tartozik például a fishwich,

amelyet tőkehalból, meleg naan kenyérből készítenek, hogy aztán avokádószósszal, reszelt káposztával és paradicsommal tegyék teljessé az ízvilágát. A csirkés változathoz káposztasaláta, házi savanyúság és szeletelt paradicsom jár, illetve kérhető szalonnás, cheddar sajtos, zöldhagymás és tejfölös alternatíva is.

A kínálatból nem hiányozhatnak a desszertek sem, melyek közül a karamellás turmix emelkedik ki.

Gordon Ramsay az étterem megnyitásával kapcsolatban úgy fogalmazott: New York a világ egyik legnagyobb városa, páratlan energiával, és nagyon örül annak, hogy idehozhatta a fish & chipset, ami az otthon ízét jelenti egy új köntösben, modernizált étkezési élménnyel társítva.

(Forrás: Timeout, fotók: Alex Staniloff, Caesars Entertainment)

étterem | brit étel | new york | Gordon Ramsay | Times Square

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés