Gordon Ramsay a legtipikusabb brit ételre épített akkor, amikor az Egyesült Államokban nyitott fish and chips éttermet. Ráadásul nemcsak a fogások, de a dekoráció tekintetében sem fogta vissza magát.
Hivatalosan is megnyitott Gordon Ramsay legújabb étterme, a Fish & Chips, ami a New York-i Times Square közepén várja a vendégeket. Ez immáron a negyedik vendéglátóhelye a brit séfnek az Egyesült Államokban, korábban Washingtonban, Las Vegasban és Orlandóban is megmutatta, milyen az igazi pokol konyhája.
Az új New York-i étteremben hagyományos brit ételeket kínálnak, köztük a legendás fish and chipset is meg lehet kóstolni kétféle szósz kíséretében, de garnélás és csirkés változat is rendelhető.
A modern újítások közé tartozik például a fishwich,
amelyet tőkehalból, meleg naan kenyérből készítenek, hogy aztán avokádószósszal, reszelt káposztával és paradicsommal tegyék teljessé az ízvilágát. A csirkés változathoz káposztasaláta, házi savanyúság és szeletelt paradicsom jár, illetve kérhető szalonnás, cheddar sajtos, zöldhagymás és tejfölös alternatíva is.
A kínálatból nem hiányozhatnak a desszertek sem, melyek közül a karamellás turmix emelkedik ki.
Gordon Ramsay az étterem megnyitásával kapcsolatban úgy fogalmazott: New York a világ egyik legnagyobb városa, páratlan energiával, és nagyon örül annak, hogy idehozhatta a fish & chipset, ami az otthon ízét jelenti egy új köntösben, modernizált étkezési élménnyel társítva.
(Forrás: Timeout, fotók: Alex Staniloff, Caesars Entertainment)
brit étel | new york | Gordon Ramsay | étterem | Times Square
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!