Close
Három megnyerő elektromos autó, ami a jövő felé kanyarodik

Három megnyerő elektromos autó, ami a jövő felé kanyarodik

Gyönyörű formák, elegáns vonalak és szükségtelen tankolás. Mutatunk három szépeséges elektromos autót, melynek mindegyikével szívesen rácsatlakoznánk a töltőállomásra.

Alfa Romeo Tonale

Az Alfa Romeónak határozott tervei vannak a jövőjét illetően, és ebbe a jövőbe az új Tonale jelenti a belépőt.

Az olaszok legújabb szabadidő-autója igazán megnyerő jelenség,

a jellegzetes pajzs alakú hűtőmaszktól a kerekeken át a hátsó lámpák fénycsíkjáig minden megvan benne, amitől vonzónak tartjuk.

Az akkumulátor feltöltésével a Tonale elektromos autóként használható, átlagosan 69 kilométert, de városban akár 82 kilométert is megtehetünk egy feltöltéssel, ami sokaknak akár több napra is elegendő lehet.

Volvo EX90

A Volvo nem most kezdte az elektromos autók gyártását, a biztonság és fenntarthatóság terén is magasabb szintre lépett EX90 bemutatásával mégis új korszak kezdődik a márka történetében, amelyben a tisztán elektromos jövő felé veszik az irányt.

A Volvo egyenesen a skandináv formatervezés klasszikusának nevezi az EX90 dizájnját. A legtöbb piacon a plug-in hibrid hajtással is kapható XC90 helyére lép, és első pillantásra látszik rajta, hogy annak stílusát álmodták tovább a Volvo formatervezői.

A Thor kalapácsát jelképező fényszórók izgalmas mintával világítanak, új a hátsó lámpák karakteres fénycsíkja, és bár az ismerős embléma megmaradt, de hűtőmaszkra már nincs szüksége az autónak.

Rolls-Royce Spectre

A Rolls-Royce már korábban elkötelezte magát az elektromos autók mellett, idén bemutatta a története első olyan modelljét, amiben egyáltalán nincs benzinmotor. A Spectre a hajtásmódjától eltekintve is lenyűgöző luxusautó lett.

Az új Spectre egy fényűző kétüléses túrakocsi, aminek a jachtokat idéző dizájnját bizonyára a kisebb Wraith ihlette, az osztott fényszórós orrával azonban inkább a nagyobb Phantom Coupé örökösének mondják.

autó | 2022 | volvo ex90 | elektromos | kedvenc

FOLYTASD EZZEL

Az Orient expressz tengerre száll, hogy megidézze a körutazások aranykorát

Ritkán találni ilyen hibátlan Ferrarit a pajtában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram