Ahhoz, hogy tökéletes hot dogot készítsünk, nemcsak virslire és hot dog kiflire van szükség, a wow-hatáshoz ugyanis ütős ízkombinációk szükségesek. Három olyan változatot mutatunk, aminél keresve se lehetne jobbat találni.
Hozzávalók az alap hot doghoz:
• 6 virsli
• 6 hot dog kifli
1. változat: baconos-sajtos – 2 adaghoz
• 2 bacon megsütve
• 50 g cheddar sajt lereszelve
• 1 kis hagyma (szeletelve)
• 1 evőkanál napraforgóolaj
2. változat: csípős-chorizós – 2 adaghoz
• 6 vékony szelet chorizo kolbász kissé lesütve
• 50 g jalapeno paprika
• 50 g chili cheddar sajt lereszelve
3. változat: Savanyú káposztás-füstölt sajtos – 2 adaghoz
• 4 evőkanálnyi savanyú káposzta
• 50 g füstölt sajt vékonyra szeletelve
• 2 evőkanál mustár
Elkészítésük:
- Egy serpenyőbe öntjük az olajat, és lepirítjuk a hagymát. Ugyanígy járunk el a baconnel és a szeletelt chorizóval is.
- Készítsük elő a további feltéteket, közben pedig főzzük meg a virsliket!
- Vágjuk be a hotdog-kifliket, mindegyikbe tegyünk egy-egy virslit, és a töltelék-kombinációkkal turbózzuk fel! Ízlésünk szerint különböző szószokkal és frissen aprított zöldfűszerekkel megszórva tálaljuk!
Ha valami egészen másra vágynál, van egy fantasztikus dél-koreai ramenreceptünk, és akadnak pazar quiche-variációink is!
recept | ebéd | hot dog | gasztronómia | vacsora
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!