Close
Így néz ki Helen Mirren frissen eladásra kínált Los Angeles-i luxusotthona

Így néz ki Helen Mirren frissen eladásra kínált Los Angeles-i luxusotthona

Az 1980-as években vásárolta a színésznő és férje, Taylor Hackford rendező azt a száz éves spanyol gyarmati stílusú kastélyt, amely párját ritkító volt egész Los Angelesben. Most, több évtized után úgy döntöttek, megválnak tőle.

A 20. század elején épült fel egy hat és fél hektáros telken, a Runyon Canyon Park közelében Helen Mirren színésznő és férje otthona. Az öt hálószobás főépületből és egy három hálószobás vendégházból álló komplexumhoz medence és öt autós garázs is tartozik. A luxusingatlan korábbi tulajdonosai egytől egyik Hollywoodban dolgozó művészek voltak,

egykori lakói között volt például Mark Hellinger író.

Maga a birtok szinte teljesen elzárt, maximális privát szférát biztosít a tulajdonosai számára, hiszen

a főépület egy hosszú, kanyargós felhajtó végén található.

Ott a tetemes mennyiségű hálószoba mellett hatalmas, kandallóval díszített nappali, egy könyvtár, egy bár és egy tíz vendég befogadására is alkalmas étkező is helyet kapott.

A ház értékesítésével megbízott ingatlanos, Stephen Apelian szerint a kastély a régi Hollywood hangulatát árasztja, renoméját pedig csak emeli, hogy megépítése óta csupán négy, rendkívül befolyásos tulajdonosa volt.

Az ingatlanért a világsztár 16,9 millió dollárt, vagyis nagyjából 6,2 milliárd forintot kér.

(Forrás: RobbReport, fotók: Unlimited Style Real Estate)

luxuslakás | los angeles | hollywood | birtok | kastély

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram