Close
Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

A Veuve Clicquot pezsgő témájú tengerparti pop-upot nyit, ahol korlátlan mennyiségű champagne várja a vendégeket.

A Veuve Clicquot több a világ első számú pezsgőmárkájánál; egy életérzés, amire mindenki vágyik. Most mindennek bárki részese lehet, ősztől ugyanis tárt karokkal várja majd a brand új, tengerparti pop-up szállodája Noosában, Ausztráliában.

A luxusszálláshely öt lakosztállyal rendelkezik, mindegyikhez tartozik egy saját erkély Clicquot stílusú asztallal és székekkel. A vendégeket egy különleges üdvözlőcsomag is várja: egy komplett strandszettel készült a pezsgőmárka, amit magukkal vihetnek a közeli Sunshine Beachre.

De nemcsak a szobában köszönnek vissza a márka jól ismert színei és motívumai,

a biliárdterem, a pezsgőbár, sőt, még a szörfdeszka is sárga színt kapott.

A luxusszolgáltatások természetesen a gasztronómia minden szegmensét érintik. A vendégek egy privát séf segítségével állíthatják össze a fogyasztani kívánt menüt, ha pedig kifogynának a pezsgőből, 0-24 órás portaszolgálat szállítja a szobába az utánpótlást.

Nicola Ho, a vállalat ügyvezetője úgy nyilatkozott: a Hotel Clicquot Noosa tökéletesen tudja közvetíteni a márka által megálmodott életérzést és azt a világot, amit képvisel.

Egy napsütötte élmény tele luxussal és természetesen kivételes pezsgővel.

A pop-up hotel csak rövid ideig, november 3-tól 13-ig tart nyitva, elképzelhető azonban, hogy nemzetközi körútra indulnak vele.

(Forrás: RobbReport, fotók: Veuve Clicquot)

pop-up | szálloda | luxus | veuve clicquot

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram