Close
Ilyen a négy és fél millió forintos hollywoodi Valentin-napi álomajánlat

Ilyen a négy és fél millió forintos hollywoodi Valentin-napi álomajánlat

Elöljáróban annyit elárulunk, hogy egy privát moziban szarvasgombás pattogatott kukorica és pezsgő várja a szerelmeseket.

A Los Angeles-i West Hollywood Edition előállt a Date Night csomagjával, hogy emlékezetessé tegye február 14-ét. A szálloda Valentin-napi ajánlata tényleg tartalmazza mindazt, amitől feledhetetlen lehet egy nap: fényűzés, romantika, luxus, kényeztetés.

Már a kezdés sem szokványos: a turbékolókhoz privát transzfer érkezik, ami a hotel egyedi bútorokkal berendezett penthouse lakosztályába szállítja őket. A vendégek egy fürdőkáddal felszerelt hatalmas szoba méretes ágyán elnyúlva, esetleg a virágokkal feldíszített színpompás teraszon élvezhetik Los Angeles nem mindennapi panorámáját. Welcome drinkként egy üveg Dom Perignon pezsgő érkezik.

A folytatásban exkluzív belépést kapnak a szálloda szupermodern privát mozijába, ahol az általuk kiválasztott filmet egymás, valamint pezsgő és szarvasgombás pattogatott kukorica társaságában élvezhetik. A mozi után visszatérnek a lakosztályba, ott pedig háromfogásos menüvel ágyazhatnak meg az estének.

A vacsorát követően a kényeztetésé a főszerep, amihez egy hatalmas kádat, illatgyertyákat és fürdősót biztosít a szálloda, a többi aztán a vendégek fantáziájára van bízva…

Másnap reggel a szerelmesek addig aludhatnak, ameddig csak akarnak; a pezsgős reggelit akár az ágyban is elfogyaszthatják, csupán egy telefonhívásukba kerül. A késő délutánig eltolható kijelentkezéskor ajándékcsomaggal távoznak, majd természetesen a hotel által intézett transzferrel indulhatnak haza vagy a repülőtérre.

Az álomcsomag ára 15 ezer dollárról (négy és fél millió forintról) indul, és a készlet erejéig érvényes. A privát transzferek a West Hollywood Edition húsz mérföldes körzetén belül érhetők el.

Angyali hétköznapok

Valami mindig történik Los Angelesben, mi pedig néha elkerekedett szemekkel nézzük. Skóciában és Londonban bele lehetett futni már whiskyközpontú szállodákba, de úgy tűnik, ez a különleges módi meghódítja a tengerentúlt is: 2022-ben Los Angelesben megnyitja kapuit az Államok első whiskyhotele. Los Angeles egyik leghíresebb környéke egyébként már rég nem a film aranykoráról, a szélesvásznú álmokról szól. Plasztikfantáziák, ócska ajándéktárgyakat áruló boltok, rosszarcú, lecsúszott emberek, happy hourt hirdető pubok jellemzik a Hollywood Boulvardot. Ezt a bóvli miliőt azonban szerencsére felülírhatják azok a különleges épületek, melyek mai napig meghatározzák a negyed látképét, és ha csak kicsit is, de mesélnek egy szebb, dicsőbb korszakról. Ugyanígy a Los Angeles felhőkarcolóit felvonultató belvárosban is meg-megbújnak még az art deco-épületek, millió apró részlettel, pompás homlokzatokkal, lobbykkal.

(Forrás: Travel and Leisure, illusztrációk: Pixabay, Unsplash, Getty Images)

 

 

los angeles | luxus | hollywood | ajánlat | valentin nap

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram