Felkerestük a budapesti Aria Hotelben működő Liszt Éttermet, benéztünk a konyhájára, és megkóstoltuk, mit készít Jóvér Ferenc és csapata. Mutatjuk, milyen volt.
Nem árulunk el nagy titkot, amikor azt mondjuk, hogy az Aria Hotel az egyik kedvenc pontunk a városban. Nemrégiben felfedeztük a stresszmentesítésre tökéletesen alkalmas Harmony Spát, a városra remek kilátást nyújtó High Note Sky Bar az egyik favorit pontunk, ha egy koktéllal a kezünkben lazítanánk, a hotel aljában található Liszt Étterembe pedig nem egyszer vittük el partnereinket, ha egy üzleti ebéd mellett találkoztunk volna.
Utóbbi az elmúlt időszakban sokat erősödött, egyrészt szellemes ötletekkel dobják fel az éttermi élményt, másrészt Jóvér Ferenc séf jóvoltából az ételek színvonala is emelkedett. Kreatív, ugyanakkor barátságos élménnyel gazdagodik az, aki itt ebédel vagy vacsorázik, a fogások ugyanis szakértő konyhai csapatról árulkodnak, miközben az ízek nagyon otthonosak és háziasak.

A táplalevest külön kiemelnénk, ugyanis az a fajta leves ez, ami egy nehéz nap után képes megvigasztalni az embert, de a whiskys vaddisznó, a füstölt pisztrángfilé és a vidéket megidéző disznótoros is boszorkányosan ügyes találat.
Azokra is gondolnak, akik nem esznek húst, őket a vegán sütőtök carpaccio biztosan le fogja venni a lábukról.
A Liszt Étterem ugyan relatíve új hely a városban, hiszen csak tavaly nyitott, de kicsit olyan, mintha ezer éve ott lenne. Egy olyan kedves ismerősre hasonlít, akihez mindig jó betérni. Azért, mert meghallgatja az embert, de főleg azért, mert mindig elképesztően finom falatokkal kínálja az embert.
aria hotel | jóvér ferenc | high note sky bar | liszt étterem | harmony spa
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!