Close
Ilyen lehet egy szoborból dolgozni

Ilyen lehet egy szoborból dolgozni

Egy újabb izgalmas alternatíva home office-ra. 

A világjárvány által megváltoztatott mindennapjainkban egyre-másra jelennek meg az otthoni feladatvégzésre kitalált kreatív munkaállomások. A japán Koto Design Studio egy műalkotásnak is beillő apró kabint álmodott meg erre a célra, melyet egyébként a táblázatszerkesztés és az emailezgetés mellett játékra, alvásra és lelassulásra is lehet használni.

Csak a legszükségesebb felszereléseket tartalmazza.

A természetes anyagokból készült kabin többoldalú geometriai struktúrája miatt látványát tekintve szobrokat idéz, elszenesedett fa külseje klasszikus, semleges megjelenést biztosít, belül pedig átjárja az otthon melegének kellemes érzése. Két ablakon át engedi be a természetes fényt, furcsa alakjának köszönhetően különböző szögekből.

A kabin ihletői között megtaláljuk a wabi-sabit, ami tulajdonképpen annyit tesz: szépség a tökéletlenségben. A gyökereit a zen buddhismusban kell keresnünk, de ma már egyet jelent a japánok ősi, szépségről alkotott szemléletével. “Semmi sem örök, semmi sem befejezett és semmi sem tökéletes” – így szól a wabi-sabi alaptézise.

A szokatlan formájú, karbonsemleges miniházikó az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és jó néhány európai országban érhető el (elvileg tizenkét hét alatt legyártják kulcsrakészre), a megrendelő kívánsága szerint személyre szabható. Ára 33 700 dollárról indul.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Business Insider, fotók: Business Insider, Edvinas Bruzas)

FOLYTASD EZZEL
Ha az eddigi brutál drágulás nem lett volna elég: elképesztő árrobbanás történt az ingatlanpiacon
Ez jelenleg a világ legnépszerűbb építménye
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom