Close
Ilyen pompás könyvespolcokat nappalikban még nem láttunk

Ilyen pompás könyvespolcokat nappalikban még nem láttunk

Ha épp átalakítanád az élettered, ahol a könyvespolc központi szerepben van, akkor ezt az összeállítást neked találták ki. 

A Dezeen építész- és dizájnportál állított össze egy egészen rövid, egyperces videót tíz olyan nappaliról, ahol a polcrendszerek megoldása valamiért egészen figyelemreméltó. A Dezeen-t pedig alapkőnek tartjuk ilyen kérdésekben, szóval szerintünk érdemes inspirálódni abból, amit ők nagyra tartanak. Íme tíz nappali, ahol a könyvespolcok a legcsodálatosabbak!

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a japandit tökélyre vivő svéd ház, ez a döngölt földfallal készült brazil otthon, ez a hófehér, elképesztően szép arizonai villa, ez az idilli környezetben épült, mesés devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

könyvespolc | polcrendszer | otthon | építészet | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram