Új életre keltik a “Kis Gerbeaud” legendát a Vörösmarty téren

A Gerbeaud több mint százhatvan éves történetében nem ismeretlen a kiszállítás fogalma. Az alapító, Kugler Henrik úttörő volt a kiszállítás elindításában, és a névadó Gerbeaud Émile is folytatta ezt a hagyományt. Most pedig Petit Gerbeaud-ként indítják újra.

"Összes egységünk bezárása utáni sokkból felocsúdva, az Onyx étterem, az Émile Ház és a Gerbeaud kávéház legnagyobb tudású szakemberei dolgoznak ezen a projekten, hogy egy hosszútávon is életképes almárkát hozzunk étre. A Petit Gerbeaud elérhető és szerethető, a Gerbeaud-szív táplálja, és a mindenkori Gerbeaud-minőséget szem előtt tartva készül. Nem titkolt célunk, hogy a Petit Gerbeaud segítségével még inkább megmutathassuk és megszerettessük magunkat a magyar közönséggel" – mondta Niszkács Anna, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. ügyvezető-tulajdonosa.

A süteményekért és a jövőbeni bővülő kínálatért Mártha Róbert, az Onyx cukrásza és egyben a Gerbeaud kreatív cukrászvezetője, valamint Tóth Ágnes executive séf felel.

A klasszikus sütemények megjelenését a kiszállításhoz igazították, és új, izgalmas receptekhez nyúltak. A Petit Gerbeaud webshop számos süteménnyel és csomagolt finomságokkal indul, a kínálatban megtalálhatók a klasszikus kedvencek mellett a modernebb változatok is.

Az árak 690 forinttól kezdődnek, a legdrágább sütemény is ezer forint alatt lesz.

A sütemények mellett alkoholos italok is találhatók, és az igényeknek megfelelősen fokozatosan bővülni fog a kínálat a Gerbeaud Termelő Műhelyben készülő péksüteményekkel, illetve a Gerbeaud konyha hideg- és meleg ételeivel.

A lehető legbiztonságosabb és legkedvesebb kiszolgálás érdekében a kiszállítást a saját kollégáikra bízták, betartva a szigorú egészségbiztonsági előírásokat.

Ötezer forint feletti rendelés esetén Budapest teljes területére ingyen szállítanak a hét minden napján, a 2500 és 5000 forint közötti megrendeléseket 900 forintért szállítják, míg a 2500 forint alatti megrendeléseket a Vörösmarty téri kávéházban lehet átvenni.

"A következő hetekben cukrászként szakácskodunk, szakácsként cukrászkodunk, menedzserként kiszállítunk, igazi családként támogatva egymást. Így a nehéz időkben a Petit Gerbeaud segítségével – mely méltó kistestvére a világhírű Gerbeaud-nak –, kollégáinknak munkát, vendégeiknek egy kis boldogságot fogunk házhoz szállítani. Ez a legfőbb küldetésünk az újranyitásig" – tette hozzá Fekete Marcell, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. F&B igazgatója.

Ez is érdekelhet:

Hat dolog, amire rájöttem a Costes kiszállítós menüjének elkészítése közben

Megkóstoltuk, milyen is a három fogásból álló, nagyjából 15 ezer forintos ételsor, és közben több tanulságot is levontunk.

(Fotó: Déber Gábor)

kiszállítás | petit gerbeaud | budapest | cukrászda | vörösmarty tér

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom