Close
Fizetik a nyaralásodat a finnek, hogy megoszthassák a boldogságuk titkát

Fizetik a nyaralásodat a finnek, hogy megoszthassák a boldogságuk titkát

Finnországot rendszeresen a világ legboldogabb országának választják. Most úgy döntöttek, másoknak is elárulják, hogyan csinálják.

A Visit Finland a világ minden tájáról várja a jelentkezőket a Boldogság mesterkurzusra, a pályázók közül pedig tíz szerencsés résztvevőt választanak ki, akik Finnországba utazhatnak, hogy június 12. és 15. között olyan témákban mélyedjenek el, mint természet és életmód, egészség és egyensúly, dizájn és mindennapok, valamint táplálkozás és jólét.

A négynapos tanfolyam teljesen ingyenes, és a Visit Finland még az utazás költségeit is fedezi.

(A pályázók június 11-én érkeznek és 16-án indulnak vissza.)

A helyszín a Finn-tóvidéken, varázslatos természeti környezetben található Kuru Resort, amelyet illatos fenyőerdők és lélegzetelállító kilátás vesz körül. A vendégek olyan villákban fognak lakni, amelyeket az alapoktól kezdve a természetet szem előtt tartva terveztek. Mindegyikhez saját spa és szauna is tartozik. Jelentkezni április 2-ig lehet ezen a linken.

A finnek az idén igazán kitesznek magukért, a százéves Finnair például így melengeti a szíveket.

(Forrás: Travel Pulse,  képek: Getty Images)

ingyen utazás | Finn-tóvidék | pályázat | finnország | ingyen

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ezen a napon ne induljunk útnak, teljesen leáll a közlekedés Németországban

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom