Ha szeretnél minél több mindent látni a kontinensen, akkor ez a limitált ajánlat neked szól

Különleges ajánlattal ünnepli a jubileumát az európai vonatbérlet.

Idén ötven éves az Interrail európai vonatbérlet, és ebből az alkalomból május 10-ig, vagyis keddig hatalmas akcióval várja az utazni vágyókat. Eddig az időpontig féláron lehet egy-, két- és háromhónapos, Európa harminchárom országában korlátlan vasúti utazást kínáló bérletek venni.

Segesvár, Románia

Ezek huszonhét éves korig egy hónapra 252 euróba (nagyjából 96 ezer forintba), két hónapra 274 euróba (mintegy 107 ezer forintba), három hónapra pedig 339 euróba (körülbelül 130 ezer forintba) kerülnek, míg a huszonnyolc év felettiek 335 (128 ezer forint), 366 (140 ezer forint) és 451 euróért (172 ezer forintért) válthatják meg a jegyeket.

Az utazást a vásárlás utáni tizenegy hónapon belül bármikor elkezdhetjük,

és a kezdődátumról sem kell előre döntenünk. A bérletet megválthatjuk mobilon, de továbbra is lehet kapni papíralapon is.

A nyártól fantasztikus hálókocsis vonatút köti össze  a legszebb európai városokat, ezeken a hajmeresztő utakon viszont biztosan nem alszik el, aki elég bátor ahhoz, hogy jegyet váltson.

(Forrás: TimeOut, képek: Unsplash)

vonat | Európa | interrail | jubileum | vasút

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom