Close
Itt kóstolhatod meg a főváros legjobb bageljeit

Itt kóstolhatod meg a főváros legjobb bageljeit

A bagel az egyik legnépszerűbb amerikai péksütemény, amely New Yorkból indult hódító útjára, hogy lassan az egész világon elrabolja a szendvicsimádók szívét. Budapesten is egyre több olyan pékség, kávézó van, melynek kínálatában megtalálhatók a változatos, bagelekkel készült ételek. Jó hír, hogy ezeket elvitelre továbbra is kérhetjük – mutatjuk, honnan érdemes rendelni!

Budapest Bagel

A Budapest Bagel két helyen, a Margit körúton és a Baross utcában is várja a rendeléseket, illetve az elviteles vásárlásokat, továbbra is készítik isteni bageljeiket, illetve kávéikat a szokásos nyitva tartási idejükben, 8:30 és 18 óra között.

Legyen szó egy késői reggeliről, egy gyors ebédről, mindenképpen érdemes betérni hozzájuk és megkóstolni a mortadellás, a tonhalas vagy az avokádós bageljüket.

Wömbat

A Wömbat kávézó öles betűkkel hirdeti: az aktuális szabályozások ellenére 8–16 óra között nyitva vannak, és minden elviteles rendelést elkészítenek. Az igazán különleges bagelekért csak a Bartók Béla útig kell elmennünk.

A Wömbatban készült kacsamell sonkás, lilakáposztás almás bagel garantáltan mosolyt fog csalni az arcunkra a legkomorabb novemberi napon is. Az elvitel mellett rendelhetünk is tőlük az egyik legnagyobb szolgáltató applikációján keresztül.

Flow vegan bistro

Odacsörögsz az Andrássy úti Flow Vegan Bistróba, és öt perc múlva már viheted is magaddal a hummuszos céklasonkás bageledet!

Kérj hozzá egy mangós-málnás chia pudingot és egy batch brew-t, hogy teljes legyen az ízélmény!

The Bagel Bar

Ha nemcsak az számít, mit eszel, hanem az is, hogy mibe csomagolják azt, a The Bagel Bar számodra a legjobb választás.

Azonkívül ugyanis, hogy minden földi jóval telepakolják kedvenc szendvicseinket, még arra is ügyelnek, hogy az elviteles rendeléseinket újrahasznosítható csomagolóanyagba tegyék. Meglehetősen széles ráadásul a választék is, a vega bagel mellett baconös, omlettes, banános, nutellás változatot is kóstolhatunk.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: az éttermek Facebook-oldalai)

koronavírus | pékség | bagel | étterem | covid

FOLYTASD EZZEL

A Lamborghini olyan mézet készít, amelyet nehezebb beszerezni, mint egy luxusautót

Ezzel az egyszerű zöldséggel sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram