Close
Kevin Costnerrel járhatod be Amerikát

Kevin Costnerrel járhatod be Amerikát

A világhírű színész búgó hangja kíséri az utadat a kontinensen át.

Kevin Costner nevét és az applikáció szót olvasni egy mondatban valamilyen baseballal kapcsolatos ügyet sejtet. Most kivételesen nem az Államok nemzeti sportjához van köze az Oscar-díjas filmcsillagnak, hanem egy másik nagyon is amerikai dologhoz,

a klasszikus road triphez.

Egy autós kirándulás során számos olyan érdekes és izgalmas hely mellett hajthatunk el úgy, hogy fogalmunk sincs annak történetéről, hátteréről, érdekességeiről. A sztárszínész által társbérletben alapított applikációt éppen ezért azoknak találták ki, akik tanulnának is valamit egy országot átszelő autós túra alatt.

A HearHere app rövid hanganyagokban mutatja be az aktuális helyszínek történelmét, művészetét, kulináris vonatkozásait. A narrátor szerepében Costner mellett további hírességek is hallhatóak, például a legendás kosárlabdaedző, Phil Jackson.

Costner saját bevallása szerint imádja a történelmet és a hazáját. Azért vesz részt ebben a projektben, mert fontosnak tartja, hogy mindenki megismerje az országot, és úgy véli, a sztorik átadása nemcsak komoly felelősséggel jár, hanem egyfajta kötelesség is, hogy az emberek megértsék azokat, akik évszázadok óta írják Amerika történetét.

Jelenleg csupán néhány állam (például Kalifornia, Oregon, Washington) kulisszatitkai érhetőek el, a következő hónapokban tovább bővül majd a lista. Az applikációt ingyen ki lehet próbálni, az éves díja ellenben 49,99 dollár lesz.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Matadornetwork)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom