Close
Kevin Costnerrel járhatod be Amerikát

Kevin Costnerrel járhatod be Amerikát

A világhírű színész búgó hangja kíséri az utadat a kontinensen át.

Kevin Costner nevét és az applikáció szót olvasni egy mondatban valamilyen baseballal kapcsolatos ügyet sejtet. Most kivételesen nem az Államok nemzeti sportjához van köze az Oscar-díjas filmcsillagnak, hanem egy másik nagyon is amerikai dologhoz,

a klasszikus road triphez.

Egy autós kirándulás során számos olyan érdekes és izgalmas hely mellett hajthatunk el úgy, hogy fogalmunk sincs annak történetéről, hátteréről, érdekességeiről. A sztárszínész által társbérletben alapított applikációt éppen ezért azoknak találták ki, akik tanulnának is valamit egy országot átszelő autós túra alatt.

A HearHere app rövid hanganyagokban mutatja be az aktuális helyszínek történelmét, művészetét, kulináris vonatkozásait. A narrátor szerepében Costner mellett további hírességek is hallhatóak, például a legendás kosárlabdaedző, Phil Jackson.

Costner saját bevallása szerint imádja a történelmet és a hazáját. Azért vesz részt ebben a projektben, mert fontosnak tartja, hogy mindenki megismerje az országot, és úgy véli, a sztorik átadása nemcsak komoly felelősséggel jár, hanem egyfajta kötelesség is, hogy az emberek megértsék azokat, akik évszázadok óta írják Amerika történetét.

Jelenleg csupán néhány állam (például Kalifornia, Oregon, Washington) kulisszatitkai érhetőek el, a következő hónapokban tovább bővül majd a lista. Az applikációt ingyen ki lehet próbálni, az éves díja ellenben 49,99 dollár lesz.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Matadornetwork)

usa | amerika | kevin costner | road trip | hasznos

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

A hangzás tudománya: érkezik a Dyson légtisztítós, aktív zajszűréssel ellátott hi-fi fejhallgatója

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom