Close
Van itt egy ingatlan Olaszországban, amiről beszélnünk kell

Van itt egy ingatlan Olaszországban, amiről beszélnünk kell

Az Elasticospa+3 építésziroda munkatársai azt a feladatot kapták, hogy az észak-olaszországi San Quirino történelmi központját szedjék rendbe kicsit.

Kezdetnek felújítottak egy házat, amelynek ma már kőfüggöny díszíti az oldalát. És igen, pont annyira különleges, mint amennyire elsőre képzelnénk.

Vitathatatlan, hogy a kőfüggöny izgalmassá, szemmágnessé varázsolja az épület homlokzatát, miközben különleges minták képződnek, amint a napfény megtörik, illetve átsuhan rajta. Az enteriőrről sajnos sokat nem tudunk meg, azért azt is megnéztük volna, hogy miképpen szűrődik be a fény a kőfüggönyön keresztül napfelkelte után, egészen különleges hangulatot teremthet a beltérben is.

Ha még nézegetnél pazar otthonokat, ajánljuk figyelmedbe Clément Lesnoff-Rocard párizsi építész munkáját, a Palais Bulles buborékpalotát, vagy London legkeskenyebb házát, amely épp gazdára vár!

Ez is érdekelhet:

ingatlan | olaszország | San Quirino | ház | kőfüggöny

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram