Close
Senki nem akar középre ülni, ezért új ötlettel állt elő a légitársaság

Senki nem akar középre ülni, ezért új ötlettel állt elő a légitársaság

Míg az ablak melletti ülésnek a kilátás, a folyosónál találhatónak pedig a mosdóhoz való akadálytalan eljutás az előnye, nincs semmi, amit a  középső ülés kínálhatna az extra kényelmetlenségen kívül, hogy az embernek mindkét oldalán ülnek.

A Virgin Australia nemrég arra volt kíváncsi, létezik-e olyan ember, aki önként és dalolva választja a középső helyet, és feltette a kérdést a közösségi médiában. A több mint 7500 válaszadónak csak a 0,6 százaléka vallotta azt, hogy a középső helyet szereti a legjobban, bár valószínűleg ezek a szavazatok is inkább a véletlennek köszönhetők.

Ez a szám azonban hamarosan megemelkedhet, ha sikerül a légitársaság terve. Nemrég ugyanis

nyereményjátékot indítottak, amelyen csak azok a törzsutasok vehetnek részt, akik a középső ülésen utaznak.

A szerencséseket minden héten más-más nyeremények várják, az ajándékok között találunk például egész napos helikopteres kocsmatúrát, kétéjszakás cairnsi vakációt szállással és bungee jumpinggal, a futballrajongókat pedig  az ausztrál bajnokság döntőjére szóló úttal és jegyekkel kecsegtetik, amihez a meccs előtti ebéd is jár, utána pedig after party.

Míg a közösségi média tanúsága szerint sok utasnak tetszik az ötlet, mások kiállnak amellett, hogy semmi sem tudja számukra vonzóvá tenni a középső ülést.

A középső ülés mellett sokan kényelmetlennek érzik azt is, ha beszélgetniük kell a mellettük ülővel, és van, aki mindent meg is tesz, hogy ne üljenek mellé.

(Forrás: CNN, képek: Virgin Australia/Facebook, Getty Images)

középső ülés | repülő | virgin australia

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram