Close
Lakj velünk három percre ebben a felemelő óceánparti villában!

Lakj velünk három percre ebben a felemelő óceánparti villában!

Nem fogod megbánni.

A mexikói CDM építésziroda tervezte nyers sziklák és sűrű vegetáció ölére ezt a pazar, óceánparti villát San Juan de Alimában, Mexikó nyugati partján. Bámulatos az egész ház, a medence, a lépcsők, kilátás és az a lassú, magával ragadó hangulat, amibe azonnal beleszerettünk. Íme három perc a gyönyörű házban:

És íme még több kép, ahol akár a saját otthonodba is elleshetsz remek megoldásokat a villából:

Isteni hely, az egész nyarat eltöltenénk itt.

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a döngölt földfallal készült brazil ház, ez a svéd nyaraló, ami olyan szép, hogy nem is szabad dicsérni, ez az idilli környezetben épült, meseszép devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Rory Gardiner & Javier Duenas) 

ház | nagy sztori | óceánpart | szikla | mexikó

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram