Close
Már most sejthető, hogy mi lesz az idei nyár legnépszerűbb úti célja

Már most sejthető, hogy mi lesz az idei nyár legnépszerűbb úti célja

A Google elspoilerezi egy kicsit az előttünk álló forró időszakot.

Ha a legnépszerűbb úti célt próbálnánk lefoglalni egy nyári kiruccanáshoz, segít a keresőóriás.

Az oldal a Google Flights adatai alapján megnézte, hogy az emberek hová szeretnének eljutni idén.

A 2023 nyarára – egészen pontosan júniustól augusztusig – vonatkozó keresések közül London lett a legnépszerűbb, ezt követi a mexikói Cancun, majd Párizs, a floridai Orlando, Róma és végül New York City.

Az első húsz legtöbbet keresett úti cél közül az európai városok diktálnak, Róma és Barcelona mellett Dublin is előkelő helyen végzett. Tokió is felkerült a listára, miután Japán tavaly októberben újra megnyitotta határait.

Ami az amerikai belföldi úti célokat illeti, Orlando és New York mellett Los Angeles, Seattle, Miami, Chicago, Boston és San Francisco jelenti a tervezgetők kedvelt helyeit. Maradva az amerikai utazóknál, egyre inkább az egyéni tripek felé hajlanak: a „szóló utazási célpontok” kifejezésre irányuló keresések például több mint százhúsz százalékkal nőttek az Egyesült Államokban az elmúlt évben. A legkeresettebb szóló utazási célpontok közé tartozik Japán, New Orleans, Izland, Mexikóváros és Olaszország. A párok számára a legkeresettebb romantikus helyek pedig: Jamaica, Bora Bora, Turks és Caicos és a Maldív-szigetek.

Foglaljunk most, hátha holnap emelkedik az ár? Vagy várjunk, hátha a jövő héten jobb ajánlatot kapunk? Ismerős a dilemma? Ha igen, van egy jó hírünk.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

legnépszerűbb | lista | google | nyár | keresés

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Drónok csapódtak az M3-as autópályára, lezárták a szakaszt a nyomozók

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram