Close
Garantálja a Google, hogy a lehető legolcsóbban vesszük a repülőjegyet

Garantálja a Google, hogy a lehető legolcsóbban vesszük a repülőjegyet

Nem mindig könnyű eldönteni, hogy melyik a legjobb időpont a jegyvásárláshoz, a segítség azonban már úton van.

Foglaljunk most, hátha holnap emelkedik az ár? Vagy várjunk, hátha a jövő héten jobb ajánlatot kapunk? Ismerős a dilemma? Ha igen, van egy jó hírünk.

Ha a telefonon keresünk repülőjegyet a Google-ben, a Járatok opció alatt már most megjelenik egy gomb, amelyen az látható, hogy a kiválasztott járatra vonatkozó ár jelenleg épp alacsony, magas vagy átlagos. Ha pedig rugalmas intervallumot állítunk be, azt is láthatjuk, hogy mikor a legolcsóbb a foglalás, valamint megnézhetjük a grafikont is a jegyárak időbeli változásáról.

A cég emellett egy új programot is tesztel, amely garantálja, hogy a legalacsonyabb áron vehetjük meg a repülőjegyet.

Az új funkcióval elérhető járatokat árgarancia-jelvényt kapnak, és ahol ez a jelvény felbukkan, ott a Google biztosre veszi, hogy az ár már nem lesz annál alacsonyabb az indulás előtt. Ha viszont a jegy ára mégis csökkenne a megvásárlás és az indulás között, a Google a Google Pay-en keresztül kifizeti a különbözetet.

Mivel a program jelenleg tesztfázisban fut, egyelőre csak az azokra a járatokra vonatkozik, amelyek közvetlenül a Google-n keresztül foglalhatók és az Egyesült Államokból indulnak.

Amíg hozzánk is megérkezik a funkció, ezen az oldalon érdemes a leginkább böngészni, ha pedig már megvan a jegyünk, ezt a hibát semmiképp ne kövessük el.

(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images, Unsplash)

garancia | google | olcsó | járatok | repülőjegy

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram