Close
Ezen a weboldalon érdemes a leginkább olcsó repülőjegyet keresünk

Ezen a weboldalon érdemes a leginkább olcsó repülőjegyet keresünk

A Frommer’s amerikai utazási magazin arra volt kíváncsi, melyik weboldal teljesít a legjobban a legolcsóbb repülőjáratok megtalálásában.

Ehhez pedig tizenkilenc webhelyet teszteltek ugyanarra a huszonnyolc útvonalra, melyek között szerepeltek a legfontosabb amerikai útvonalak, mint a New York–Los Angeles vagy a Miami–Rio és a kevésbé frekventáltak, mint például a Philadelphia–Róma. Bekerült a körbe ezen kívül a Denver-Új-Delhi viszonylat és egyetlen európaiként a LondonBarcelona.

Barcelona

Az olyan „kreatív” útvonalakat kizárták, amelyek több mint a felével növelték a teljes utazási időt a túl hosszú várakozás, a túl sok megálló vagy az útvonalból kieső átszállási helyszínek miatt.

Ezután súlyozott pontozási rendszer segítségével alakították ki a végeredményt. Íme, a legjobb tíz oldal listája, fordított sorrendben.

10. Booking.com
9. FlightNetwork
8. Google.com/travel/flights
7. Skiplagged
6. Momondo
5. Tripadvisor
4. Kayak
3. Hopper
2. Kiwi
1. Skyscanner

El is kél most egy-egy jutányos ajánlat, mert a repjegyfoglalós oldalakat és a légitársaságok ajánlatait böngészve joggal érezhetjük azt, mintha a repülőjegyek ára megszaladt volna. Ha pedig már a kezünkben van az értékes beszállókártya, eszünkbe ne jusson eldicsekedni vele a közösségi médiában.

(Forrás: Frommer’s, Player, képek: Getty Images, Unsplash)

olcsó | weboldal | legjobb | foglalás | foglaló

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram