Close
A tökéletes őszi úti célt keresed? Van egy ötletünk!

A tökéletes őszi úti célt keresed? Van egy ötletünk!

Csatornáival, templomaival, macskaköves utcáival és szélmalmaival, régi kastélyával és botanikus kertjével Hollandia egyik legszebb városa Leiden. Igazán hangulatos célpont egy őszi kiruccanáshoz.

Egy helyi fotós, Arne Wossink sodró lendületű videóval kalauzol keresztül a településen. Mint írja,

a filmet 2017 és 2019 között forgatta, mintegy tizenhétezer fotót épített bele,

a felvétel teljes hossza pedig harmincöt és fél óra volt. A timelapse leghosszabb változata majdnem hét órásra sikerült. De lássuk is az eredményt!

Ha szeretnéd jobban megismerni a holland kultúrát, akkor jó hírünk van, ugyanis az ország három évre Budapestre költözik. Ha pedig te utaznál, akkor ne hagyd ki Európa egyik legjobb tengerpartját!

(Címlapkép forrása: Unsplash)

video | hollandia | Leiden

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram