Close
A Louis Vuitton új, vezeték nélküli hangszórója luxusszintre emeli a zenehallgatást

A Louis Vuitton új, vezeték nélküli hangszórója luxusszintre emeli a zenehallgatást

Júliusban a luxuscikkeket gyártó cég piacra dobta a Louis Vuitton Horizon Light Up hordozható hangszóróját, hogy egy egyszerű használati tárgyból műalkotást varázsoljon.

A kiváló hangminőség és a legkorszerűbb technológia révén a Louis Vuitton Horizon Light Up hangszóró valóban magában hordozza mindazt, ami a márka esszenciája: a szépséget, a luxust, a perfekcionizmust ötvözi a funkcionalizmussal és a magas minőséggel.

Így lesz a tökéletes hangélményt nyújtó tárgyból műalkotás.

A Louis Vuitton új hangszórója a női kollekciók művészeti igazgatója, Nicolas Ghesquière által tervezett Toupie (Spinning Top) kézitáskáról kapta formáját. Ahogy a Toupie átírta az esti viselethez társított etikülökről alkotott képet, úgy a Louis Vuitton Horizon Light Up hangszóró célja is az, hogy újrafogalmazza mindazt, amit az eszközről korábban gondoltunk.

A hangszóró bőrből és fémből készült, és természetesen a márka híres logója is megtalálható rajta. A kiegészítő annyira jól néz ki, hogy az otthonok művészeti eleme is lehetne. Csak a készülék bekapcsolásakor válik ugyanis nyilvánvalóvá, mi is a valódi célja: a tökéletes hangzás mellé dinamikus fényjáték is jár.

Az egy kilogrammos hangszóró kültéren és beltéren egyaránt használható, ideális kellék lehet akár a medence partján. A hangszóró tetejére bőrpántot rögzítettek, így a hordozása is egyszerűvé válik. Az eszköz kompatibilis az Apple AirPlay 2-vel, de más hangszórókkal egyaránt párosítható. Teljes feltöltéssel akár tizenkét órányi játékidőt is garantáló készülék már megvásárolható a Louis Vuitton weboldalán 2890 dollárért (880 ezer forintért).

Louis Vuitton nemrég exkluzív férfi kiegészítőkkel rukkolt elő. A pop-up üzlet most New Yorkban, a SoHo szomszédságában állomásozik. A divatcég Japánban pedig metamorfózison megy keresztül.

(Fotók: Louis Vuitton)

FOLYTASD EZZEL
A kávéfüggők legjobb barátja ez a hordozható kávéfőző
Megkezdte működését Sanghajban a világ legnagyobb csillagászati múzeuma
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom