Close
A Louis Vuitton új, vezeték nélküli hangszórója luxusszintre emeli a zenehallgatást

A Louis Vuitton új, vezeték nélküli hangszórója luxusszintre emeli a zenehallgatást

Júliusban a luxuscikkeket gyártó cég piacra dobta a Louis Vuitton Horizon Light Up hordozható hangszóróját, hogy egy egyszerű használati tárgyból műalkotást varázsoljon.

A kiváló hangminőség és a legkorszerűbb technológia révén a Louis Vuitton Horizon Light Up hangszóró valóban magában hordozza mindazt, ami a márka esszenciája: a szépséget, a luxust, a perfekcionizmust ötvözi a funkcionalizmussal és a magas minőséggel.

Így lesz a tökéletes hangélményt nyújtó tárgyból műalkotás.

A Louis Vuitton új hangszórója a női kollekciók művészeti igazgatója, Nicolas Ghesquière által tervezett Toupie (Spinning Top) kézitáskáról kapta formáját. Ahogy a Toupie átírta az esti viselethez társított etikülökről alkotott képet, úgy a Louis Vuitton Horizon Light Up hangszóró célja is az, hogy újrafogalmazza mindazt, amit az eszközről korábban gondoltunk.

A hangszóró bőrből és fémből készült, és természetesen a márka híres logója is megtalálható rajta. A kiegészítő annyira jól néz ki, hogy az otthonok művészeti eleme is lehetne. Csak a készülék bekapcsolásakor válik ugyanis nyilvánvalóvá, mi is a valódi célja: a tökéletes hangzás mellé dinamikus fényjáték is jár.

Az egy kilogrammos hangszóró kültéren és beltéren egyaránt használható, ideális kellék lehet akár a medence partján. A hangszóró tetejére bőrpántot rögzítettek, így a hordozása is egyszerűvé válik. Az eszköz kompatibilis az Apple AirPlay 2-vel, de más hangszórókkal egyaránt párosítható. Teljes feltöltéssel akár tizenkét órányi játékidőt is garantáló készülék már megvásárolható a Louis Vuitton weboldalán 2890 dollárért (880 ezer forintért).

Louis Vuitton nemrég exkluzív férfi kiegészítőkkel rukkolt elő. A pop-up üzlet most New Yorkban, a SoHo szomszédságában állomásozik. A divatcég Japánban pedig metamorfózison megy keresztül.

(Fotók: Louis Vuitton)

FOLYTASD EZZEL
Ezzel a magyar alkalmazással bármikor lemehetsz alfába
A kávéfüggők legjobb barátja ez a hordozható kávéfőző
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom