Az új James Bond filmben minden a whiskyről szól

A Macallan whiskygyártó egy exkluzív alkohol-kollekcióval és egy zseniális animációs filmmel tiszteleg a James Bond mozik hatvanadik évfordulója előtt.

Kevés olyan karakter van a világon, amely hat évtizeden keresztül tartja lázban a mozirajongókat. A brit titkosügynök 1962-be mutatkozott be először, hogy aztán huszonöt filmen keresztül követhessük nyomon izgalmas küldetéseit.

Bár az köztudott, hogy Bond szereti a martinit - természetesen rázva és nem keverve -, 2012 óta azonban tudjuk, hogy a skót whiskyre sem mond nemet.

A Skyfall-lal indult ugyanis a Bond mozik és a Macallan partnersége, ami most még magasabb szintre emelkedett.

A Macallan ugyanis piacra dobott egy James Bond kollekciót, ami

hat különböző palack whisky-t tartalmaz, a 007-es filmek hat évtizedéhez kapcsolódóan.

A csomagoláson életre kelnek a mozik kreatív fejlesztési folyamatai, a jelenetvázlatok és forgatókönyv-részletek. Mindegyik palack más-más árnyalatot kapott és a korszakot jelző római számmal látták el.

Magában a whiskyben friss és élénk citrom és lime jegyek jelennek meg, felsejlik benne az édes vanília, a kókusz, a füge és a mazsola is, majd aromájában beköszön a narancshéj, a finom gyömbér, az étcsokoládé, a sült alma és a méz is.

Az új kollekcióhoz egy látványos animációs filmet is készítettek.

A James Bond whisky-k stílszerűen 1.007 dollárért kerülnek majd kereskedelmi fogalomba, a teljes gyűjteményért tehát összesen 6042 dollárt, azaz megközelítőleg 2,6 millió forintot kell majd fizetni.

(Forrás: Food&Wine, fotó: Macallan)

alkohol | whisky | James Bond | Macallan

FOLYTASD EZZEL

Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban

Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom