Close
Az új James Bond filmben minden a whiskyről szól

Az új James Bond filmben minden a whiskyről szól

A Macallan whiskygyártó egy exkluzív alkohol-kollekcióval és egy zseniális animációs filmmel tiszteleg a James Bond mozik hatvanadik évfordulója előtt.

Kevés olyan karakter van a világon, amely hat évtizeden keresztül tartja lázban a mozirajongókat. A brit titkosügynök 1962-be mutatkozott be először, hogy aztán huszonöt filmen keresztül követhessük nyomon izgalmas küldetéseit.

Bár az köztudott, hogy Bond szereti a martinit – természetesen rázva és nem keverve -, 2012 óta azonban tudjuk, hogy a skót whiskyre sem mond nemet.

A Skyfall-lal indult ugyanis a Bond mozik és a Macallan partnersége, ami most még magasabb szintre emelkedett.

A Macallan ugyanis piacra dobott egy James Bond kollekciót, ami

hat különböző palack whisky-t tartalmaz, a 007-es filmek hat évtizedéhez kapcsolódóan.

A csomagoláson életre kelnek a mozik kreatív fejlesztési folyamatai, a jelenetvázlatok és forgatókönyv-részletek. Mindegyik palack más-más árnyalatot kapott és a korszakot jelző római számmal látták el.

Magában a whiskyben friss és élénk citrom és lime jegyek jelennek meg, felsejlik benne az édes vanília, a kókusz, a füge és a mazsola is, majd aromájában beköszön a narancshéj, a finom gyömbér, az étcsokoládé, a sült alma és a méz is.

Az új kollekcióhoz egy látványos animációs filmet is készítettek.

A James Bond whisky-k stílszerűen 1.007 dollárért kerülnek majd kereskedelmi fogalomba, a teljes gyűjteményért tehát összesen 6042 dollárt, azaz megközelítőleg 2,6 millió forintot kell majd fizetni.

(Forrás: Food&Wine, fotó: Macallan)

whisky | alkohol | Macallan | James Bond

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram