Close
Már szervezik a jövő év minden bizonnyal egyik legmegosztóbb utazását

Már szervezik a jövő év minden bizonnyal egyik legmegosztóbb utazását

A Disney kirándulásszervező részlege nem hagyja cserben a legelszántabb rajongókat sem.

Az Adventures by Disney hat ország tizenkét vidámparkjába viszi el az utazókat, méghozzá egy egyedi gyártású, Disney-témájú, Boeing 757-es magángéppel. A huszonnégy nap alatt olyan turistalátványosságokkal egészül ki a program, mint a Tádzs Mahal vagy a gízai piramisok.

Az utazás Los Angelesben indul, majd a résztvevők Japánban landolnak, innen pedig Indiába, majd Egyiptomba és Franciaországba vezet az útjuk, majd végül a floridai Disney Worldbe érkeznek, miután mintegy harmincegy látványosságot csodáltak meg exkluzív kirándulások keretében, és felkapott szállodákban pihenték ki a fáradalmaikat.

Az árcédula láttán ugyanakkor még annak is elmehet a kedve a kalandtól, akinek egyébként megmozgatja a fantáziáját ez a kiruccanás.

A kétfős csomagot ugyanis személyenként egy ház áráért, vagyis 109,995 dollárért (nagyjából 41 millió 300 ezer forintért) árulják,

aki pedig egyedül kel útra, annak erre még 10 995 dollárt (több mint 5 millió forintot) kell rádobnia.

A jegyeket ráadásul szakaszosan árusítják a Disney-rajongás mértékének függvényében. Először a cég korábbi vásárlóinak nyitják meg a lehetőséget, majd a Disney Golden Oak lakóközösség tagjai csaphatnak le a visszautasíthatatlan ajánlatra, és csak legvégül juthatnak hozzá a közönséges halandók. Az első utazás 2023. július 9-én indul, és 75 szabad helyet kínálnak rá.

A Disney, melynek mesevilágát sokszor valós helyszínek ihlették, nemrég lakásdekorációs kollekciót is gyártott, és bár a szórakoztatóipari cég esztétikája nem feltétlenül tükrözi minden generáció ízlését, a fiatalok körében meglepően népszerűnek bizonyul.

(Forrás: TimeOut, képek: Unsplash)

világ körüli | disney | Disneyland | utazás

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, milyen fura kéréseket kapnak az első osztályon utazóktól

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram