Close
Rendkívül szigorú korlátozásokat jelentettek be itthon

Rendkívül szigorú korlátozásokat jelentettek be itthon

Március 8-tól újabb korlátozások lépnek életbe Magyarországon.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön bejelentette,

hogy március 8–22. között bezárják az üzleteket, csupán az élelmiszerboltok, a patikák, a drogériák és a benzinkutak maradnak nyitva.

Április 7-ig az iskolákat is bezárják, március 8–22. között valamennyi szolgáltatás szünetel a magánegészségügyi szolgáltatásokat kivéve. A konditermek is bezárnak két hétre, az igazolt sportolók edzései és mérkőzései zárt kapuk mögött mehetnek. A parkok és az arborétumok nyitva maradhatnak, a szabadtéri sportolás engedélyezett. Szigorítják a határátlépést is a személyforgalomban, maszkokat mindenhol kötelező hordani.

Eközben teljes lezárás és kijárási tilalom várhat az egyik legszebb európai országra. Kinyitottak a kávézók és éttermek teraszai hétfőn Horvátországban, a vendéglátósok mintegy hetvenöt százaléka élt ezzel a lehetőséggel a korlátozások feloldását követően.  Szardínia is fehér zónává minősülve újranyitotta éttermeit és bárjait, közben pedig az is kiderült, milyen országokba utazhatnak azok, akik már megkapták a koronavírus elleni oltást.

(Fotók: Getty Images, Unsplash)

bezárás | maszk | húsvét | lezárás | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram